Far Cry 3 - Konzol Center
Far Cry 3
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

9 millió FarCry 3 fogyott

A FarCry 3 az Ubisoft egyik legjobban fogyó címe lett, árulta el Yves Guillemot, a kiadó vezérigazgatója. Bár a játék még a 2012-13-as pénzügyi évben jelent meg, tavaly is fogyott, mint a cukor. 

Bővebben

Master nehézségi szintet kap a Far Cry 3

Az Ubisoft fórumán bukkant fel egy hozzászólás, miszerint a Far Cry 3 a közeljövőben egy frissítést kap, melynek köszönhetően nem csak a helyőrségek lesznek resetelhetők, hanem a Master nehézségi szint is felbukkan a játékban.

Bővebben

4.5 millió Far Cry 3 került a boltokba

A Far Cry 3 a tavalyi év végének egyik húzócíme volt, nyitott világának, mellékküldetéseinek, kellemes sztorijának köszönhette népszerűségét. Mindenki azonban nem volt oda a címért, de a játék nem fogyott rosszul.

Bővebben

Elérhető a Far Cry 3 1.03-as javítása PS3-ra

Az Ubisoft útjára indította a Far Cry 3 1.03-as verziószámú javítását, egyelőre kizárólag PlayStation 3-ra, mely egy rakat hibát hivatott javítani. Az Xbox 360-as verzió frissítésé egyelőre még verifikációra vár.

Bővebben

Far Cry 3 launch trailer

Holnap kerül kedvenc szoftveresedhez az év egyik meglepetésjátéka, a Far Cry 3, s az Ubisoft nem sajnálta az erőforrásait, amikor az ebből az alkalomból elkészült launch trailert készítette, ugyanis az több, mint tízpercesre sikerült.

Bővebben

Far Cry 3 kooperatív trailer

Már csak egy nap a Far Cry 3 repülőrajtjáig, s az Ubisoft gondoskodik arról, hogy addig se unatkozzunk. A legfrissebb előzetesen a játék kooperatív módját promózza, arra az esetre, ha a kampány módba vagy az online multiplayerbe végképp belefásulnál.

Bővebben

Újabb Far Cry 3 látnivaló

A héten kerül kedvenc szoftveresedhez a Far Cry 3, s az Ubisoft gondoskodik róla, hogy ezt még véletlenül se felejtsd el. Egy vadonat új előzetest dobott a köztudatba, mely a játék dinamikus világáról, s az abban rejlő lehetőségekről szó.

Bővebben

Így kezdődik a Far Cry 3

Miután megjelentek az első értékelések a jövő héten megjelenő Far Cry 3-mal kapcsolatban, az Ubisoft úgy döntött, hogy megmutatja a játék első tíz percét annak teljes valójában. Ha nem szeretnél spoiler-t, ne nézd meg!

Bővebben

Far Cry 3 – a fegyverkínálat

Ismét egy Far Cry 3 előzetes érkezett, ezúttal a játék fegyverarzenálját veszi górcső alá. Szükség is lesz rájuk, ugyanis a hatalmas, nyílt terepen számtalan módon lehet ellenfeleidet jobb létre szenderíteni, persze csak akkor, ha van mivel!

Bővebben

Far Cry 3 teszt

Jövő héten jelenik meg az Ubisoft gondozásában a Far Cry 3, mely mindenkit őrült kalandokkal kecsegtet, akik veszik a fáradtságot, hogy pénzt adjanak a sorozat harmadik epizódjáért. Megérkeztek az első értékelések.

Bővebben