Far Cry 3 - Konzol Center
Far Cry 3
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

4.5 millió Far Cry 3 került a boltokba

A Far Cry 3 a tavalyi év végének egyik húzócíme volt, nyitott világának, mellékküldetéseinek, kellemes sztorijának köszönhette népszerűségét. Mindenki azonban nem volt oda a címért, de a játék nem fogyott rosszul.

Bővebben

Far Cry 3 launch trailer

Holnap kerül kedvenc szoftveresedhez az év egyik meglepetésjátéka, a Far Cry 3, s az Ubisoft nem sajnálta az erőforrásait, amikor az ebből az alkalomból elkészült launch trailert készítette, ugyanis az több, mint tízpercesre sikerült.

Bővebben

Far Cry 3 kooperatív trailer

Már csak egy nap a Far Cry 3 repülőrajtjáig, s az Ubisoft gondoskodik arról, hogy addig se unatkozzunk. A legfrissebb előzetesen a játék kooperatív módját promózza, arra az esetre, ha a kampány módba vagy az online multiplayerbe végképp belefásulnál.

Bővebben

Újabb Far Cry 3 látnivaló

A héten kerül kedvenc szoftveresedhez a Far Cry 3, s az Ubisoft gondoskodik róla, hogy ezt még véletlenül se felejtsd el. Egy vadonat új előzetest dobott a köztudatba, mely a játék dinamikus világáról, s az abban rejlő lehetőségekről szó.

Bővebben

Így kezdődik a Far Cry 3

Miután megjelentek az első értékelések a jövő héten megjelenő Far Cry 3-mal kapcsolatban, az Ubisoft úgy döntött, hogy megmutatja a játék első tíz percét annak teljes valójában. Ha nem szeretnél spoiler-t, ne nézd meg!

Bővebben

Far Cry 3 – a fegyverkínálat

Ismét egy Far Cry 3 előzetes érkezett, ezúttal a játék fegyverarzenálját veszi górcső alá. Szükség is lesz rájuk, ugyanis a hatalmas, nyílt terepen számtalan módon lehet ellenfeleidet jobb létre szenderíteni, persze csak akkor, ha van mivel!

Bővebben

Far Cry 3 sztori trailer

Az Ubisoft egy teljesen friss videót tett közzé a hónap végén érkező Far Cry 3-ból, melyen a fókusz a játék történetén és a narratíván van. A játék főhőse Jason Brody, aki hajótörést szenvedett a Rook Szigeteken, ahol őrült kalandjai elkezdődnek.

Bővebben

Far Cry 3 – Hoyt előzetese

Az Ubisoft lassan a Far Cry 3-mal is azt csinálja, mint az Assassin’s Creed III-mal, szinte naponta közöl újabb és újabb előzetest, hogy kedvet csináljon játékához. Ezúttal egy újabb gonosz, Hoyt mutatkozik be.

Bővebben

Far Cry 3: Monkey Business Pack bejelentés

Az Ubisoft bejelentette a Monkey Business DLC-jét a Far Cry 3-hoz, mely négy exkluzív küldetést tartalmaz. Ehhez azonban csak azok juthatnak hozzá, akik a játék Insane Collector Edition-jét rendelték elő.

Bővebben

Far Cry 3 – videón a jófiúk

Utolsó fázisába lépett a novemberi megjelenés előtt az Ubisoft Far Cry 3-as marketingkampánya, szinte már napi rendszerességgel mutatnak friss látnivalókat a játékból. A legújabb előzetesen a játék jófiúit mutatja be.

Bővebben