FIFA 14 - Konzol Center
FIFA 14
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Újabb nextgen trailert kapott a FIFA 14

Az Electronic Arts gondoskodik arról, hogy kellőképp tele legyen a hócipőnk a FIFA 14 nextgen változatával, ugyanis tömi le a torkunkon egymás után az arról szóló előzeteseket. Ha még nem lenne unalmas, most kaptunk egy frisset, íme!

Bővebben

Televíziós reklámon a nextgen FIFA 14

A FIFA 14 nextgen verziója megkapta soron következő televíziós reklámját, melyen Lionell Messi jelenik meg életnagyságban.  Az Electronic Arts Xbox One-on és PlayStation 4-en is mindent ki akar hozni a fejőstehén franchise-ból.

Bővebben

FIFA 14 nextgen előzetes

Bár korábban már láttunk ilyesmit, az Electronic Arts egy újabb nextgen előzetest készített a FIFA 14-hez, mely az Xbox One és a PS4 üzletekbe kerülésével párhuzamosan lesz kapható. Ha valaki nem vette meg a jelenlegi generációra, akkor itt az újabb alkalom!

Bővebben

FIFA 14 – videón a nextgen csilivili

A FIFA 14 nextgen verzióját már láttuk képeken, s attól nem igazán dobtuk el magunkat. Most itt van egy videó, melyen a készítők azt mutatják meg, hogy mitől is más a következő generációs változat.

Bővebben

FIFA 14 launch trailer

Pénteken került az üzletek polcaira Európában a FIFA 14, az EA Sports ebből az alkalomból tálcán tolta elénk a játék utolsó előzetesét, vagyis a launch trailert.

Bővebben

Ingyen tölthető a FIFA 14

Az Electronic Arts közleményben tudatta, hogy a FIFA 14 ingyenesen tölthető le iOS és Android platformokra. Nem lehet tudni, hogy meddig tart az akció, így nem árt sietni a letöltéssel.

Bővebben

FIFA 14 gólöröm

Tegnap óta tölthető a FIFA 14 demója, az EA Sports új előzetesében pedig azt vehetjük szemügyre, hogy hogyan is ünnepelhetnek a játékosok abban az esetben, ha sikerül betalálniuk a hálóba.

Bővebben

Televíziós reklámon a FIFA 14

Az Electronic Arts megmutatta a FIFA 14 egyesült királyságbeli televíziós reklámját, melyben a napokban, rekordösszegért igazolt Gareth Bale, Lionel Messi, Tim Cahill, Stephan El Shaarawy, Chicharito Hernandez, Robert Lewandowski és a rapper Drake látható.

Bővebben

FIFA 14 – a karriermód

Az Electronic Arts, mint minden évben, idén is kitalált egy hangzatos szókapcsolatot, amivel a FIFA 14-et jobban szeretné eladni, ez pedig nem más, mint a Global Transfer Network. Ez egy új, igazoló rendszer, mely a csapat igényeit szolgálja ki. Íme az előzetes.

Bővebben

GC 2013: Így néz ki a FIFA 14 nextgen változata

Új előzetesen feszít a FIFA 14, ezúttal a nextgen verziókat nézhetjük meg egy összevágott előzetes formájában, mely a PlayStation 4 és az Xbox One verziókból készült. Be kell vallani, hogy nem néz ki rosszul.

Bővebben