Forza Motorsport 4 - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 8.5
Szerintetek N.A.
 

Forza Motorsport 4 – Porsche DLC

Ha az autók bűvöletében élsz, és ráadásul Xbox 360-on játszol, akkor egészen biztosan tudod, hogy a mai naptól lehet letölteni Xbox LIVE-ról a Porsche DLC-t, hivatalos nevén a Porsche Expansion Pack-et.

Bővebben

Forza Motorsport 4 – Pirelli Car Pack

Ha valaki azt gondolta, hogy a Forza Motorsport 4 megáll a fejlődésben, az tévedett, ugyanis még mindig várható DLC a játékhoz, nevezetesen a Pirelli Car Pack, aminek a nevével ellentétben semmi köze az abroncsokhoz.

Bővebben

Újabb Forza Motorsport 4 DLC jövő héten

A jövő héten új DLC-t kap a Forza Motorsport 4, jelentette be a Turn 10, mely az American Le Mans Series Pack nevet kapta a keresztségben. A csomagban egy rakat új autó van, ilyen is, és olyan is.

Bővebben

Forza 4 – Januar Jalopnik Car Pack DLC

Túl sokat nem kellett várni arra, hogy elkezdhesd a pénzed költeni 2012-ben, a Forza Motorsport 4 ugyan is holnap máris egy DLC-vel jelentkezik, mely újabb autókat ad a már így sem szegényes felhozatalhoz.

Bővebben

Forza Motorsport 4 – jövő héten újabb DLC

A Mikulás hozza el a Turn 10 sikerjátékának, a Forza Motorsport 4-nek a következő letölthető kiegészítőjét, mely tíz darab vadi új autóval gazdagítja a játékot.

Bővebben

Forza Motorsport 4 – szokatlan trailer

Már csak pár napot kell várnunk a Forza Motorsport 4 megjelenéséig, a készítők mégis egy újabb trailerrel ajándékoztak meg bennünket. Nem is akármilyennel.

Bővebben

[UPDATE] Tölthető a Forza Motorsport 4 demó

Az Xbox Live piacterén már elérhető és ezáltal tölthető is a Forza Motorsport 4 demója, amit rajtam kívül milliók várnak sokkal-sokkal jobban. A hátam mögött már száguld is lefelé.

Bővebben

Hat DLC-t kap a Forza Motorsport 4

A Microsoft világgá kürtölte, hogy a Forza Motorsport 4 hat letölthető kiegészítőt fog kapni egészen jövő év áprilisáig. Itt is lesz Season Pass, mint a Gears of War 3 esetén.

Bővebben

Októberben jön a Forza 4 demó

A demókkal kicsit hadilábon állok ugyan, persze ettől még jó hír, hogy a Forza Motorsport 4 is megkapja a maga kipróbálható verzióját, október elején az Xbox Live-on lesz elérhető.

Bővebben

Újabb pálya a Forza 4 traileren

A megjelenés közeledtével egyre többet mutat magából a Forza Motorsport 4, ezúttal egy újabb pályáról rántja le a leplet a frissen érkezett trailer. A helyszín: Kalifornia.

Bővebben