Forza Motorsport 4 - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 8.5
Szerintetek N.A.
 

Forza Motorsport 4 – Porsche DLC

Ha az autók bűvöletében élsz, és ráadásul Xbox 360-on játszol, akkor egészen biztosan tudod, hogy a mai naptól lehet letölteni Xbox LIVE-ról a Porsche DLC-t, hivatalos nevén a Porsche Expansion Pack-et.

Bővebben

Forza Motorsport 4 – Pirelli Car Pack

Ha valaki azt gondolta, hogy a Forza Motorsport 4 megáll a fejlődésben, az tévedett, ugyanis még mindig várható DLC a játékhoz, nevezetesen a Pirelli Car Pack, aminek a nevével ellentétben semmi köze az abroncsokhoz.

Bővebben

Forza 4 – Januar Jalopnik Car Pack DLC

Túl sokat nem kellett várni arra, hogy elkezdhesd a pénzed költeni 2012-ben, a Forza Motorsport 4 ugyan is holnap máris egy DLC-vel jelentkezik, mely újabb autókat ad a már így sem szegényes felhozatalhoz.

Bővebben

Forza Motorsport 4 teljesítmény teszt

A játékosok által és szakmai berkekben is elismert Digital Foundry elkészítette a Forza Motorsport 4 technikai elemzését.

Bővebben

Forza Motorsport 4 – szokatlan trailer

Már csak pár napot kell várnunk a Forza Motorsport 4 megjelenéséig, a készítők mégis egy újabb trailerrel ajándékoztak meg bennünket. Nem is akármilyennel.

Bővebben

Újabb pálya a Forza 4 traileren

A megjelenés közeledtével egyre többet mutat magából a Forza Motorsport 4, ezúttal egy újabb pályáról rántja le a leplet a frissen érkezett trailer. A helyszín: Kalifornia.

Bővebben

Forza Motorsport 4 fejlesztői napló

Két hónap múlva jelenik meg a Forza Motorsport 4, épp ideje volt, hogy megjelenjen az első fejlesztői napló a Turn 10 Studios jóvoltából. A játék sokak által az idei év legjobban várt címe.

Bővebben

Forza Motorsport 4 videó szivárgott ki

A Microsoft legnagyobb bánatára kiszivárgott egy három perces Forza Motorsport 4 videó, mely gyakorlatilag az eddigi összes pletykát megerősíti a játékról.

Bővebben

Forza Motorsport 4 – információk

A Turn 10 nem kisebb célt tűzött ki magának, mint azt, hogy a Forza Motorsport 4-gyel minden idők legjobb autós játékát készítse el, letaszítva ezzel trónjáról a Gran Turismo franchise-t. Annak érdekében, hogy ez meg is valósuljon, mindent meg is tesz.

Bővebben