Gears of War 3 - Konzol Center
Gears of War 3
Szerintünk 9.5
Szerintetek N.A.
 

Videón a GoW3: Forces of Nature DLC

A Gears of War 3 jött, látott és győzött tavaly szeptemberben, s március végén megérkezik a játék utolsó DLC-je, a Forces of Nature. Igazi multiplayer expanzió lesz, friss térképekkel. Érkezett néhány videó belőle.

Bővebben

Gears of War 3: Forces of Nature DLC márciusban

Minden jónak vége szakad egyszer, így van ezzel az Epic Games is, akik bejelentették az utolsó DLC-t, a Forces of Nature-t a tavaly szeptemberben megjelent Gears of War 3 játékukhoz.

Bővebben

Gears of War 3: Fenix Rising DLC

A Gears of War 3 tavaly jött, látott és győzött, szerintem az év egyik legjobb játéka lett. A játék sikere az online szférában is töretlen, s Cliff B csapata mindent elkövet, hogy a multiplayer élmény időről időre frissüljön.

Bővebben

Tölthető a Gears of War 3 demó Live-ról

Ha valaki elmulasztotta volna az év legjobb Xbox 360 exkluzív játékát, s még mindig gondolkodik, hogy megvegye-e, akkor ebben segíthet dönteni, ha letölti a játék demóját Xbox Live-ról.

Bővebben

Gears of War 3 Fenix Rising DLC

 Az év egyik legütősebb játéka, a Gears of War 3 januárban ismét egy expanziót kap, melynek címe Fenix Rising. A rossz hír, hogy nem ingyenes lesz, a jó hír, hogy tartalmas.

Bővebben

Húszpercnyi Gears of War 3 DLC

December 13-án érkezik a Gears of War 3 RAAM’s Shadow című DLC-je, s hála a jó égnek, nem csak a multiplayert kedvelőkre gondolt az Epic, ugyanis az egyjátékos mód is bővítményt kap.

Bővebben

Fair dolog-e pénzt kérni a már lemezen lévő DLC-ért?

A Kotaku egy interjújában arról faggatta a Gears of War 3 producerét, hogy vajon jogosan háborodtak-e fel a játékosok, amikor a héten megvették a játék első DLC-jét.

Bővebben

Csúszik az első Gears of War 3 DLC

A Gears of War 3 első DLC-je, a Horde Command Pack mégsem jelenik meg egyelőre, jelentette be az Epic Games a fórumain. Az ok nem más, mint technikai probléma.

Bővebben

Gears of War 3 logo láncfűrésszel

Kifejezetten örülök annak, ha a videojáték piacról valami nem szokványos hírrel jelentkezhetünk, s mai érdekességünk sem akármilyen, ha szeret(t)ed a Gears of War 3-at.

Bővebben

Gears of War 3 – Horde Command DLC

Az X-Play magazin értesülései szerint a Horde Command DLC november elsején debütál, a hatalmas sikert aratott Gears of War 3 kiegészítőjeként.

Bővebben