Gears of War 3 - Konzol Center
Gears of War 3
Szerintünk 9.5
Szerintetek N.A.
 

Videón a GoW3: Forces of Nature DLC

A Gears of War 3 jött, látott és győzött tavaly szeptemberben, s március végén megérkezik a játék utolsó DLC-je, a Forces of Nature. Igazi multiplayer expanzió lesz, friss térképekkel. Érkezett néhány videó belőle.

Bővebben

Gears of War 3 – RAAM’s Shadow DLC végigjátszás

A tavalyi év egyik legjobb játéka, az Epic Games által fémjelzett Gears of War 3 a közelmúltban megkapta egyjátékos expanzióját, a RAAM’s Shadow-t, most abban segítünk, hogyan is kell a DLC-t kivégezni.

Bővebben

Húszpercnyi Gears of War 3 DLC

December 13-án érkezik a Gears of War 3 RAAM’s Shadow című DLC-je, s hála a jó égnek, nem csak a multiplayert kedvelőkre gondolt az Epic, ugyanis az egyjátékos mód is bővítményt kap.

Bővebben

Gears of War 3 logo láncfűrésszel

Kifejezetten örülök annak, ha a videojáték piacról valami nem szokványos hírrel jelentkezhetünk, s mai érdekességünk sem akármilyen, ha szeret(t)ed a Gears of War 3-at.

Bővebben

Gears of War 3 – Horde Command DLC

Az X-Play magazin értesülései szerint a Horde Command DLC november elsején debütál, a hatalmas sikert aratott Gears of War 3 kiegészítőjeként.

Bővebben

Gears of War 3 – LEGO Lancer

Az egyik kedvenc, sőt a kedvenc fegyverem volt a Gears of War 3-ban a Lancer, de nem sokra mentem volna vele, ha az a LEGO modell van a kezembe, mint ezen a videón. Döbbenet.

Bővebben

Gears of War 3 végigjátszás

Marcus Fenix és a Delta squad utolsó útjukra indultak együtt a Gears of War 3-ban, hogy az emberiséget akár életük árán is megvédjék. A játék zseniális, itt a végigjátszás.

Bővebben

Kiszivárgott egy rakat Gears of War 3 videó

Már 24 óra sincs hátra Marcus és csapata végső kalandjának kezdetéig, de valaki nem bírta ki, s kiszivárogtatta az összes fegyvert illetve karaktert bemutató videókat. Úgysem nézem meg!

Bővebben

Gears of War 3 – az első 45 perc

Na jó, most már nem gondolom meg magam, 2008 novembere után pár nap múlva ismét Gears játékot vehetünk kezünkbe. Az IGN jóvoltából (ők nem mellesleg már tesztelték a játékot, és 9.0 ponttal jutalmazták) belenézhetsz az első háromnegyed órába, de csak saját felelősségre.

Bővebben

Ice T bemutatja a limitált Gears of War 3 konzolt

Alapból marha sokan irigyelhetik Ice T-t azért, ahogy az életét éli, mostantól azonban sokszor annyian, ugyanis ő vette kezébe először az egyedi mintájú, limitált Gears of War 3 konzolt.

Bővebben