Gears of War: Judgment - Konzol Center
Gears of War: Judgment
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Új Gears of War: Judgment DLC a láthatáron

Mielőtt belevágnánk a júliusba, a Gears of War: Judgment egy bővítménnyel gazdagodik, mely a Lost Relics címre hallgat. Az expanzióban új térképek és cuccok is lesznek.

Bővebben

Gears of War: Judgment – Lost Relics DLC bejelentés

Éppen csak a napokban jelent meg a Gears of War: Judgment ingyenes multiplayer DLC-je, a Dreadnought, máris egy új kiegészítőről tudunk beszámolni, mely a Lost Relics címet kapta. Ára, megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

Bővebben

Videón az új Gears-DLC

Néhány napja említettük, hogy a Gears of War: Judgment új, ráadásul ingyenes DLC-t kap, mely a Dreadnought nevet kapta a keresztségben. A kiegészítő már elérhető, s íme itt egy videós anyag is kedvcsinálónak.

Bővebben

Ingyenes Gears of War: Judgment DLC jövő héten

A Gears of War: Judgment multiplayer módjába belepistult játékosok jövő héten mondják le a programjaikat, ugyanis a játék egy új, ráadásul ingyenes DLC-t kap, ami nem más lesz, mint egy új térkép a többjátékos módhoz.

Bővebben

Gears of War: Judgment – Call to Arms DLC bejelentés

A Microsoft bejelentette, hogy a Gears of War: Judgment hamarosan egy bővítményt kap, mely a Call to Arms címre hallgat, s mely valójában egy vaskos térképcsomagot takar. Először a season pass-szal rendelkezők tölthetik le.

Bővebben

Ingyenes DLC-t kapott a Gears of War: Judgment

Nem jellemző, hogy egy Gears of War-játék ingyenes bővítményt kapjon, most pénteken mégis erre került sor, ugyanis egy nem fizetős DLC keretében egy játékmódot és egy térképet kaptunk a Judgment-hez.

Bővebben

Gears of War: Judgment teszt

A hét utolsó munkanapján kerül a boltokba a Gears of War: Judgment, így annak rendje s módja szerint elkészültek az első tesztek a játékról, s a pontszámok is szivárognak szépen sorban.

Bővebben

Gears of War: Judgment – Kilo Squad előzetes

Jövő héten jelenik meg a Gears of War: Judgment, s a játék legfrissebb előzetesén a Kilo Squad mutatkozik be, Baird, Sofia, Cole és Paduk részvételével.  A Gears-trilógia előzményeit bemutató játék vaskos akcióval kecsegtet.

Bővebben

Gears of War: Judgment launch trailer

Március 19-én kerül az üzletek polcaira a Gears of War: Judgment, a Microsoft mégis elérkezettnek látta az időt, hogy nyilvánosságra hozza a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Hazánkban három nappal később, március 22-től lesz kapható a játék.

Bővebben

Gears of War: Judgment – kampány a kampányban

A Gears of War: Judgment történelmet ír azzal, hogy gyakorlatilag a játéknak két kampány módja lesz. Az Aftermath névre hallgató mini kampány azok számára lesz megnyitható, akik végigjátszották a Gears of War 3-at.

Bővebben