Gears of War: Judgment - Konzol Center
Gears of War: Judgment
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Új Gears of War: Judgment DLC a láthatáron

Mielőtt belevágnánk a júliusba, a Gears of War: Judgment egy bővítménnyel gazdagodik, mely a Lost Relics címre hallgat. Az expanzióban új térképek és cuccok is lesznek.

Bővebben

Videón az új Gears-DLC

Néhány napja említettük, hogy a Gears of War: Judgment új, ráadásul ingyenes DLC-t kap, mely a Dreadnought nevet kapta a keresztségben. A kiegészítő már elérhető, s íme itt egy videós anyag is kedvcsinálónak.

Bővebben

Gears of War: Judgment – Kilo Squad előzetes

Jövő héten jelenik meg a Gears of War: Judgment, s a játék legfrissebb előzetesén a Kilo Squad mutatkozik be, Baird, Sofia, Cole és Paduk részvételével.  A Gears-trilógia előzményeit bemutató játék vaskos akcióval kecsegtet.

Bővebben

Gears of War: Judgment launch trailer

Március 19-én kerül az üzletek polcaira a Gears of War: Judgment, a Microsoft mégis elérkezettnek látta az időt, hogy nyilvánosságra hozza a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Hazánkban három nappal később, március 22-től lesz kapható a játék.

Bővebben

Gears of War: Judgment multiplayer előzetes

Bár a március végén megjelenő Gears of War: Judgment már tölthető az internetről, a fejlesztők ezzel nem törődve egy friss előzetest tettek közzé a játékból, mely annak multiplayer módját veszi górcső alá.

Bővebben

Új előzetesen a Gears of War: Judgment

A Microsoft egy friss előzetest tett közzé a Gears of War: Judgment-ből, egyúttal jó hírrel is szolgáltak mellé. A a játékot megvásárló játékosok a dobozban egy letöltőkódot is találnak majd, amivel a játék első részét szerezhetik be.

Bővebben

Gears of War: Judgment – videó a kampányból

A Microsoft gondoskodott arról, hogy még az év vége előtt kicsit rágyúrjon a jövő évi Gears of War: Judgment megjelenésre, és a rajongóknak kedveskedjen egy friss videóval, a játék kampány módjából.

Bővebben

VGA 2012: Gears of War: Judgement előzetes

Az Epic Games a People Can Fly csapatával karöltve fejleszti a Gears of War: Judgment-et, mely jövőre jelenik meg, s a trilógia előzményét meséli el. Ha magára a játékmenet videóra vagytok kíváncsiak, akkor tekerjetek a nyolcadik percig!

Bővebben

VGA 2012 – Gears of War: Judgment előzetes

Az Epic Games is igyekszik egy kicsit felcsigázni az érdeklődést a helyi idő szerint szombat hajnalban induló Video Game Awards-zal kapcsolatban, s egy teaser videót tett közzé a jövőre megjelenő Gears of War: Judgment-ből. A teljes változat szombaton érkezik.

Bővebben

Gears of War: Judgment – az OverRun mód

A People Can Fly közreműködésével készülő Gears of War: Judgment, mint a napokban kiderült, csak jövő év márciusában érkezik, azonban vigasztalásként befutott egy friss videó, mely az OverRun névre hallgató multiplayer módot mutatja be.

Bővebben