God of War: Ascension - Konzol Center
God of War: Ascension
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

God of War: Ascension – tölthető az új co-op DLC

A Sony PSN-en elérhetővé tette a God of War: Ascension új DLC-jét, mely a Mythological Heroes Weapons névre hallgat, s melyben négy új fegyver, és 10 új kivégző mozdulat található. A DLC a megjelenés alkalmából új előzetest kapott, íme.

Bővebben

Új játékmódot kapott a God of War: Ascension

Ingyenes frissítés keretében egy új játékmóddal bővült a God of War: Ascension, mely a Bout of Honor címet kapta a keresztségben. Természetesen egy új multiplayer mókáról van szó.

Bővebben

Kooperatív módot kap a God of War: Ascension

Jövő héten jelenik meg a God of War: Ascension, s azt hittük, hogy már mindent tudunk a játékról. A Sony ma bejelentette, hogy Trial of Gods néven kooperatív játékmód is lesz a termékben.

Bővebben

God of War: Ascension – két újabb videó

Egy hét sincs hátra a God of War: Ascension megjelenéséig, és a Sony két videóval próbál még kedvet csinálni a vásárláshoz. Az első a multiplayer mód mitológiai hősei mutatkoznak be, a másodikon pedig Leónidasz király, akit a 300 című filmből is ismerhetünk.

Bővebben

Fejlesztői naplón a God of War: Ascension

Néhány hét, és Kratos visszatér a God of War: Ascension keretein belül, erre felkészülendő a Sony egy újabb fejlesztői naplót tett közzé a játékból, mely az Empusa megalkotásáról szól. Ha érdekel a játék, március 13-án veheted meg.

Bővebben

God of War: Ascension – fókuszban a motion capture

Hamarosan megjelenik a God of War: Ascension, s a fejlesztők arról is gondoskodnak, hogy a játék készítésének folyamatába is betekintést nyerhessünk. Két videó is érkezett a motion capture folyamatáról.

Bővebben

Kulisszák mögött a God of War: Ascension

A Sony Computer Entertainment jóvoltából két videó kíséretében kukkanthatunk be a God of War: Ascension kulisszái mögé, melyben a From Ashes élőszereplős trailerről, illetve a kosztümökről, s egyéb nyalánkságokról tudhatunk meg információkat.

Bővebben

God of War: Ascension – From Ashes élőszereplős előzetes

Fény derült a nagy titokra, szó sincs semmilyen új bejelentésről, vagy God of War-játékról, mindössze arról, hogy a Sony egy élőszereplős előzetest készített a hamarosan megjelenő God of War: Ascension-höz.

Bővebben

God of War: Ascension – az első fél óra

Az idei év egyik leginkább várt PlayStation 3 játéka a God of War: Ascension, mely méltó folytatásnak (pontosabban előzménynek) ígérkezik. A Sony most közzétette a játék első fél óráját, úgy, ahogy van!

Bővebben

God of War: Ascension – szösszenet a kampányból

Kicsit aggódtunk, hogy vajon mikor döbben rá a Sony, hogy a God of War: Ascension továbbra is elsősorban egyjátékos produktum, ugyanis az elmúlt napokban a kelleténél is többet foglalkozott a multiplayer móddal. Most végre egyjátékos előzetes érkezett.

Bővebben