Grand Theft Auto V - Konzol Center
Grand Theft Auto V
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

GTA V – három luxusautót mutattak be

A Rockstar Games a Grand Theft Auto V hivatalos oldalán megmutatott három luxusautót a játékból, melyeket 360 fokban lehet megcsodálni. A verdákat a játékban a Premium Deluxe Motorsport kereskedésben lehet majd megvásárolni.

Bővebben

Két háttérkép a Grand Theft Auto V témában

A Rockstar kettő darab nagyfelbontású háttérképet dobott oda koloncnak a Grand Theft Auto V rajongók nyáltól csorgó szája elé, s úgy tűnik, egyelőre be kell érnünk ennyivel. A játék szeptemberi megjelenéséig még azért másra is kíváncsiak lennénk!

Bővebben

E3 2013: Új képek a Grand Theft Auto V-ből

Bár a Rockstar Games nem vesz részt az idei E3-on, a kiadó a Facebook-oldalán jelentetett meg egy csokor friss képet a Grand Theft Auto V-ből. A megjelenés vészesen közeledik, Xbox 360 és PS3 platformokra.

Bővebben

Négy friss képen a Grand Theft Auto V

A Rockstar Games négy friss képet tett közzé a Grand Theft Auto V-ből, mostanában felgyorsultak kicsit az események a játék körül. Bár a kiadó nem lesz ott az E3-on, addig is lehet vigasztalódni a látnivalókkal. Megjelenés szeptember 17-én!

Bővebben

Egy rakás új képen a Grand Theft Auto V

Bár a napokban tette közzé a Rockstar a három főhőst bemutató mozgóképét a GTA V-ből, úgy gondolta, hogy mindez nem elég, s van még mit mutatni a játékból. Valóban, huszonegy kép érkezett, melyeket még nem láttunk sehol! Íme!

Bővebben

GDC 2013: Képeken a Grand Theft Auto V

Tíz friss és ropogós képet vetett oda koloncnak a GDC alkalmából a Rockstar Games, melyet a szeptember közepén megjelenő Grand Theft Auto V-höz kíván étvágyat csinálni. Azt sem bánja senki, hogy gyakorlatilag semmi kommentárt nem fűztek mellé.

Bővebben

Grand Theft Auto V – friss képek érkeztek

A Rockstar Games a Facebook-oldalukon kívánt mindenkinek boldog karácsonyt, s ehhez egészen konkrétan négy vadonat új képet mellékeltek a jövőre érkező Grand Theft Auto V-ből. Csekkoljátok a halászlé előtt!

Bővebben

Friss képeken feszít a Grand Theft Auto V

Úgy tűnik, hogy a Game Informer előzetese csak megolajozta a marketinggépezetet a Rockstar-nál, ugyanis egy csokor teljesen új kép látott napvilágot a jövőre megjelenő Grand Theft Auto V-ből.

Bővebben

Friss Grand Theft Auto V képek érkeztek

Úgy tűnik, a Rockstar elérkezettnek látta az időt arra, hogy ha finoman is, de megkezdje a ki tudja mikor megjelenő Grand Theft Auto V promózását, ugyanis a héten már harmadjára érkeznek képek a készülő játékból.

Bővebben

Grand Theft Auto V – újabb három kép érkezett

Szórakozik a Rockstar, mint macska az egérrel, ezúttal újabb három képet tettek közzé a ki tudja mikor megjelenő Grand Theft Auto V-ből, csakúgy, mint három nappal ezelőtt. A képek ezúttal is árulkodóak.

Bővebben