Grand Theft Auto V - Konzol Center
Grand Theft Auto V
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

GTA V – konzolokra érkezik a videoszerkesztő

A Grand Theft Auto V PC-exkluzív funkciója volt az a videoszerkesztő, melyet hamarosan a konzolosok is megkapnak, jelentette be a Rockstar Games. Az előző geneárción játszók hoppon maradnak. 

Bővebben

Minden amit tudnod kell a PC-s GTA 5-ről

Napok kérdése, és a még mindig számítógépen játszók végre kezükbe vehetik a Grand Theft Auto 5-t, s bámulatos minőségben lesz részük. Itt a felkészítés, a videó mindent elárul, amit tudnod kell a PC-s verzióról. 

Bővebben

7 DVD-n érkezik a PC-s GTA V

Valahol röhejes, valahol érthető: a PC-s Grand Theft Auto V vásárlók egy egész kollekcióban kapják meg azt a játékot, amire közel két évig vártak annak konzolos megjelenése után. 

Bővebben

Ingyen játék a PC-s GTA V mellé

A Rockstar Games egy ajánlattal állt elő mindazok számára, akik előrendelik a PC-s GTA V-t, mellé ugyanis ajándékba kapnak egy szabadon választott játékot, persze csak meghatározott keretek között. 

Bővebben

Csak márciusban jön PC-re a GTA V

Annak ellenére, hogy a fél világ január végére várta, csak március végén jelenik meg a Grand Theft Auto V PC-s változata. Ne feledjük, konzolokra még 2013 nyár végén megjelent a játék, a PC-sek azóta várják. 

Bővebben

Launch trailert kapott az új GTA V

Jövő héten kerül az üzletek polcaira a tavaly megjelent Grand Theft Auto V felújított változata, PS4 és Xbox One platformokra, ma pedig befutott a játék launch trailere. Szebb grafika, új effektet, FPS-mód, extra tartalmak, ez várja mindazokat, akik megveszik a játékot. 

Bővebben

FPS-nézetet kap a Grand Theft Auto V új verziója

A Rockstar Games honlapjára felkerült adatlap tanúsága szerint FPS-nézetet kap a Grand Theft Auto V PC-s, PS4-es és Xbox One-os verziója. Azóta már eltávolították az információt, de egy szemfüles rajongó lementette. 

Bővebben

Novemberben jelenik meg a nextgen GTA V

A Rockstar Games bejelentette, hogy pontosan mikor küldi az üzletek polcaira a Grand Theft Auto V nextgen változatát, azaz, PS4 és Xbox One platformokra mikor jelenik meg a játék. Jön a PC-s változat is, igaz kicsit később. 

Bővebben

GTA Online – jön a repülős frissítés

A Rockstar a mai nap teszi elérhetővé a GTA Online következő, ingyenes frissítését: a San Andreas Flight School Update új repülőket és kihívásokat tartalmaz majd a repülős iskolában. Íme az előzetes. 

Bővebben

34 milliónál tart a GTA V

Újabb mérföldkőhöz érkezett a tavaly megjelent Grand Theft Auto V: a 2014-es üzleti év végére, mely június 30-ig tartott, a játék már 34 millió példányban került az üzletek polcaira. 

Bővebben