Grand Theft Auto V - Konzol Center
Grand Theft Auto V
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

GTA V – konzolokra érkezik a videoszerkesztő

A Grand Theft Auto V PC-exkluzív funkciója volt az a videoszerkesztő, melyet hamarosan a konzolosok is megkapnak, jelentette be a Rockstar Games. Az előző geneárción játszók hoppon maradnak. 

Bővebben

Minden amit tudnod kell a PC-s GTA 5-ről

Napok kérdése, és a még mindig számítógépen játszók végre kezükbe vehetik a Grand Theft Auto 5-t, s bámulatos minőségben lesz részük. Itt a felkészítés, a videó mindent elárul, amit tudnod kell a PC-s verzióról. 

Bővebben

Launch trailert kapott az új GTA V

Jövő héten kerül az üzletek polcaira a tavaly megjelent Grand Theft Auto V felújított változata, PS4 és Xbox One platformokra, ma pedig befutott a játék launch trailere. Szebb grafika, új effektet, FPS-mód, extra tartalmak, ez várja mindazokat, akik megveszik a játékot. 

Bővebben

Novemberben jelenik meg a nextgen GTA V

A Rockstar Games bejelentette, hogy pontosan mikor küldi az üzletek polcaira a Grand Theft Auto V nextgen változatát, azaz, PS4 és Xbox One platformokra mikor jelenik meg a játék. Jön a PC-s változat is, igaz kicsit később. 

Bővebben

GTA Online – jön a repülős frissítés

A Rockstar a mai nap teszi elérhetővé a GTA Online következő, ingyenes frissítését: a San Andreas Flight School Update új repülőket és kihívásokat tartalmaz majd a repülős iskolában. Íme az előzetes. 

Bővebben

GTA Online – Independence Day DLC

A Rockstar Games elérhetővé tette a Függetlenség Napja alkalmából a Grand Theft Auto V online szegmensének következő bővítményét, az Independence Day DLC-t, melynek részleteit a mellékelt videón láthatjátok. 

Bővebben

Grand Theft Auto V – Blaine County promó

A Rockstar friss előzetest tett közzé a három nap múlva érkező Grand Theft Auto V-ből, melyen Blaine Countyt reklámozzák, az ottani látni- és tennivalókat. Kaja, bárok, tetoválószalon, vadászat, bázisugrás, jet ski, Karácsonyig lesz mit tenni!

Bővebben

Grand Theft Auto V – reklámok a játékban

Újabb Grand Theft Auto V előzetes érkezett, ezúttal nem más kerül terítékre, mint a játékban szereplő televíziós reklámok. Ha unod majd a sok teendőt, kapcsold be a tévét, és már nézheted is a marketinghadjáratot, persze vicces formában.

Bővebben

Itt az újabb Grand Theft Auto V előzetes

Jó előre beharangozta a Rockstar Games a Grand Theft Auto V következő előzetesét, és meg is tartotta a szavát. Megérkezett a második gameplay trailer, oltsátok szomjatokat a lenti videóval!

Bővebben

A Max Payne 3 animációit használja a GTA 5?

Egy érdekes videó került fel a YouTube-ra, melyen a Max Payne 3 és a Grand Theft Auto V harcrendszerének animációja kerül összehasonlításra. Már csak alig egy hónap, és itt az új GTA, addig még ráérünk a lentieken töprengeni.

Bővebben