Halo 4 - Konzol Center
Halo 4
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Halo 4 DLC-pakk érkezik augusztusban

Augusztus 20-án nem csak Szent István ünnepe lesz, az alkalomból is folyhat a bor, hogy a Halo 4 egy DLC-gyűjteményt kap, Champions Bundle DLC címmel. Ha nem tetszik az egész, egyenként is bevásárolhatsz belőle.

Bővebben

Halo 4 – előzetesen a Castle Map Pack

A Halo 4 hamarosan megkapja utolsó pályacsomagját, mely a Castle Map Pack DLC névre hallgat, s mely 800 MS pontért lesz letölthető április 8-án. A kiegészítőben ismét a nagyobb pályák kapják a főszerepet, mi pedig megmutatjuk az előzetest.

Bővebben

Halo 4 – Tölthető a Crimson Map Pack

Xbox LIVE-on már elérhető a közelmúltban megjelent Halo 4 bővítménye, a Crimson Map Pack, mely három új térképpel bővíti a játék multiplayer szegmensét.

Bővebben

Négymilliónál jár a Halo 4

A Microsoft a minap számot vetett a Halo-sorozattal kapcsolatban, s elárulta, hogy a különböző részekből eddig 50 millió példány talált gazdára világszerte. Az is biztos, hogy lesz Halo 5, eddig sem titkolták, hogy bizony itt újabb trilógia készül.

Bővebben

Új Halo 4 játékmódok érkeznek

A 343 Industries bejelentette, hogy a Halo 4 a jövő héten új játékmódokkal bővül, melyek azonban pályaspecifikusak lesznek, azaz, nem minden térképen lehet gyilkolászni egymást a két módban.

Bővebben

Halo 4: egymillió felett a befejezett kampányok száma

A közelmúltban megjelent Halo 4-gyel kapcsolatban érdekes számok láttak napvilágot, melyet a Microsoft büszkén tett közzé: ezek szerint az első öt napban a játék kampány módját 1,1 millió játékos teljesítette.

Bővebben

220 millió dollárt termelt a Halo 4 az első nap

A Halo 4 megjelenésével hatalmas kasszasikert húzott be magának a Microsoft, a játék ugyanis 24 óra alatt elérte a 220 millió dolláros bevételt. Ezzel – az Egyesült Államokban – megelőzte a Bosszúállók mozit, de még a Harry Potter és a Halál Ereklyéit is!

Bővebben

Halo 4 launch trailer

A Microsoft Xbox-exkluzív játéka, a Halo 4 néhány hét múlva az üzletek polcain landol, s már idejekorán megérkezett a játék launch trailere, amit nem akármilyen név készített el. A munkálatokkal Tim Fincher-t bízta meg a redmondi cég.

Bővebben

Halo 4 – multiplayer szájbarágó

A 343 Indistries készített egy videós anyagot a Halo 4-ről, melyben gyakorlatilag a multiplayer módot vesézik ki, úgy, ahogy van. Pályák, rangrendszer, újítások, minden, amit tudni szeretnél a többjátékos módról.

Bővebben

Kiszivárgott a Halo 4

Jóval a hivatalos megjelenés előtt egyelőre ismeretlen módon felkerült az internetre a Halo 4 kétlemezes verziója, s a Microsoft most mindent elkövet, hogy megakadályozza, hogy a teljes fejlesztés katasztrófába torkolljon.

Bővebben