Halo 4 - Konzol Center
Halo 4
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Halo 4 DLC-pakk érkezik augusztusban

Augusztus 20-án nem csak Szent István ünnepe lesz, az alkalomból is folyhat a bor, hogy a Halo 4 egy DLC-gyűjteményt kap, Champions Bundle DLC címmel. Ha nem tetszik az egész, egyenként is bevásárolhatsz belőle.

Bővebben

Halo 4 – előzetesen a Castle Map Pack

A Halo 4 hamarosan megkapja utolsó pályacsomagját, mely a Castle Map Pack DLC névre hallgat, s mely 800 MS pontért lesz letölthető április 8-án. A kiegészítőben ismét a nagyobb pályák kapják a főszerepet, mi pedig megmutatjuk az előzetest.

Bővebben

Halo 4 launch trailer

A Microsoft Xbox-exkluzív játéka, a Halo 4 néhány hét múlva az üzletek polcain landol, s már idejekorán megérkezett a játék launch trailere, amit nem akármilyen név készített el. A munkálatokkal Tim Fincher-t bízta meg a redmondi cég.

Bővebben

Halo 4 – multiplayer szájbarágó

A 343 Indistries készített egy videós anyagot a Halo 4-ről, melyben gyakorlatilag a multiplayer módot vesézik ki, úgy, ahogy van. Pályák, rangrendszer, újítások, minden, amit tudni szeretnél a többjátékos módról.

Bővebben

Halo 4 – Valhalla új néven tér vissza

A 343 Industries korábban megerősítette, hogy a Halo 4-ben visszatér az egyik korábbi klasszikus pálya, a Valhalla, azonban kicsit átdolgozták, s a neve is más lesz: Ragnarok.

Bővebben

Halo 4: Forward Unto Dawn előzetes

Kiváló alkalom egy kis marketingre az október elején megjelenő élőszereplős Halo 4 sorozat, mely Forward Unto Dawn alcímmel debütál majd. Ebből futott be a legfrissebb előzetes, melyen az UNSC katonák kiképzését mutatják be.

Bővebben

Kulisszák mögött a Halo 4

Ismét előkerült egy “kulisszák mögött” videó, amiket kifejezetten szeretünk, ezúttal a célpont a Halo 4. A 343 Industries jóvoltából a játék zenéjéről, illetve néhány in-game jelenetről tudhatunk meg többet. A videó címe, Prelude Trailer.

Bővebben

Halo 4 Accolades Trailer

Egy eddig még nem látott, friss előzetes érkezett a Halo 4-ből, melynek címe: Accolades Trailer. A szakmán belül így hívják azokat az előzeteseket, melyben a készítők a szaksajtó előzeteseitől támogatva bizonygatják, milyen jó is lesz az ő játékuk.

Bővebben

Halo 4: Forward Unto Dawn előzetes

Halo 4: Forward Unto Dawn címmel a 343 Industries egy élőszereplős websorozatot indít, melyből a Comic Con renek lehetőséget kínált arra, hogy a korábban épphogy csak megmutatott anyagot most teljes terjedelmében közkinccsé tegyék.

Bővebben

Halo 4 multiplayer betekintés

A hétvégén került megrendezésre a Rooster Teeth Expo nevű rendezvény, melyen újabb játékmenet videók bukkantak fel az ősszel megjelenő Halo 4 többjátékos szegmenségből.

Bővebben