Hitman: Absolution - Konzol Center
Hitman: Absolution
Szerintünk 8.5
Szerintetek N.A.
 

Hitman: Absolution – közelharcban a 47-es ügynök

Holnap tér vissza öt év kihagyás után a Hitman: Absolution, így felgyorsultak az események a játék körül, s sorban érkeznek a kedvcsinálók a kopasz faszi kalandjaihoz. A legújabb felvételen a 47-es ügynök egy új arcát mutatja meg.

Bővebben

Hitman: Absolution launch trailer

Egy hét van hátra csupán a Hitman: Absolution megjelenéséig, s a dán IO Interactive ebből az alkalomból közzétette a játék launch trailerét. A játéktól a fejlesztők azt remélik, hogy a régi rajongók, és a sorozattal most ismerkedők is elégedettek lesznek.

Bővebben

Hitman: Absolution – egy lélegző világ

Már csak néhány hét kérdése, és ismét tiszteletét teszi a 47-es ügynök, s minden remény meg van arra, hogy a valaha készült legjobb Hitman-játék kerül ki a fejlesztők kezei közül. Egy biztos, a környező világra nem lesz panasz, a játék motorja gondoskodik erről.

Bővebben

Hitman: Absolution fejlesztői napló a hangokról

Közeleg a november, mely elhozza nekünk a 47-es ügynököt, s ebből az alkalomból egy friss fejlesztő naplót mutatunk meg nektek, melyben a dinamikus audiorendszerről lesz szó. Bizony, a hangoknak nagy szerepe lesz a Hitman: Absolution-ben.

Bővebben

Hitman: Absolution – az élet értéke

Napvilágot látott egy friss előzetes a novemberben debütáló Hitman: Absolution-ből, mely azt a kérdést teszi fel, hogy vajon hány élet áldozható fel annak érdekében, hogy egyet megments? Választ persze nem várunk rá tőletek, de az előzetest megmutatjuk!

Bővebben

Hitman: Absolution – a bérgyilkos ruhatára

Egészen biztos vagyok abban, hogy a 47-es ügynökről a kopaszságán kívül mindenkinek a fekete öltönye jut eszébe. A Hitman: Absolution azonban ennél több ruházatot kínál sokak kedvenc bérgyilkosának, melyről most egy videós előzetes is készült.

Bővebben

Hitman: Absolution – multiplayer előzetes

Már éppen kezdtünk megfeledkezni a két hónap múlva megjelenő Hitman: Absolution-ről, amikor a Sqauare Enix az orrunk alá tolt egy friss előzetest a játékból, ráadásul annak többjátékos módjáról.

Bővebben

Hitman: Absolution – így fest az inventory

A Hitman: Absolution nem titkoltan olyan rétegekhez is szeretne eljutni, akikhez korábban nem, ezért a játékmenet kicsit casual-ebb lesz, mint korábban. Lopakodhatsz, rambózhatsz a 47-es ügynökkel, s ehhez számos eszköz áll rendelkezésedre.

Bővebben

Videón a Hitman: Absolution Contracts módja

A 47-es ügynök novemberben visszatér, és természetes mindent megtesz azért, hogy sokáig lekösse majd a játékosokat. A Hitman: Absolution Contracts módja is ezt a célt szolgálja, melyről a napokban befutott egy videó.

Bővebben

GC 2012: Hitman: Absolution multiplayer kóstoló

A Hitman: Absolution multiplayer módja a Contracts nevet viseli, leplezte le mindezt a gamescom-on a Square Enix. Sajnos, ha vérbeli multiplayer módra vágysz, ez nem ilyen lesz, ugyanis a játékosok nem egymás ellen játszanak, csak a pontszámaikkal.

Bővebben