Homefront - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 5.0
Szerintetek N.A.
 

Homefront Ultimate Edition megjelenési dátum

A THQ a mai napon bejelentette, hogy márciusban érkezik a Homefront Ultimate Edition, a tavaly márciusban megjelent FPS két DLC-vel bővített változata, jóárasítva. Aki kedveli az FPS-eket, azoknak jó vétel lehet.

Bővebben

Homefront: The Rock trailer

Bár a Kaos Studiosnak már lőttek, a Homefront támogatása nem szűnik meg, ráadásul új DLC-vel bővül, ami a The Rock névre hallgat. A kiegészítő már tölthető is, íme egy kis kedvcsináló hozzá.

Bővebben

Homefront: The Rock DLC

Bár a Kaos Studiost a THQ időközben bezáratta, hamarosan újabb DLC-t kap a Homefront, mely egy ideig ráadásul Xbox 360 exkluzivitást élvez majd. S nem is lesz drága.

Bővebben

Homefront – árcédulát kapott a Fire Sale DLC

A bejelentés után csak néhány napott kellett várni arra, hogy a Homefront Fire Sale DLC árcédulát kaphasson. Az első térképcsomag június 7-től lesz letölthető, 320 MS pontért.

Bővebben

Homefront – DLC

Az első Homefront DLC valójában egy térképcsomag lesz, Fire Sale címmel. Ennél kicsit többet vártunk, amikor a THQ először beszélt a játék várható letölthető kiegészítőiről.

Bővebben

Homefront multiplayer demó érkezik

Ha most kicsit csodálkoznál a cikk címén, az érthető, ugyanis a Homefront már jó ideje a boltokban van, akkor mit is akar a THQ most egy multiplayer demóval? Jó kérdés.

Bővebben

A Kaos izgalmas Homefront DLC-t ígér

A Kaos Studios bejelentette, hogy a nemrég debütált FPS-ük, a Homefront izgalmas letölthető tartalmat kap s a játék támogatását a jövőben is folytatják.

Bővebben

Homefront – Skandináviában is tarol

Lassan már minden nap kénytelenek leszünk beszámolni valami olyan hírről, mely a Homefront érthetetlen sikeréről szól. Nos, az angol toplista után Skandináviában is első a játék.

Bővebben

Homefront – túl az egy millión

Félúton van a nullszaldóhoz a THQ lövöldéje, a Homefront, amit a kritikusok nem kíméltek, többek között mi sem. Ennek  ellenére az egymilliós eladást átlépték, félúton a siker felé.

Bővebben

Homefront – napok kérdése az Xbox 360 patch

A THQ bejelentette, hogy már csak 1-2 nap kérdése, és megérkezik a Homefront X360-as verziójához az a javítás, mely a fagyásokat hivatott javítani a multiplayer játékban.

Bővebben