I Am Alive - Konzol Center
I Am Alive
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Ma jelenik meg az I Am Alive

Ma jelenik meg, ugyan csak digitális formában az I Am Alive, ebből az alkalomból a játék megkapta a maga launch trailerét. A játék tölthető Xbox LIVE-ról, illetve a PlayStation Network-ről, indulhat a túlélésért folyó harc!

Bővebben

I Am Alive fejlesztői napló

Nyelvtudás hiányában nehézkesen, annak birtokában viszont rengeteg hasznos dolgot lehet megtudni egy játékról készült fejlesztői naplóból, mint a frissen érkezett I Am Alive esetében is. Öt percnyi fejlesztői kommentár.

Bővebben

I Am Alive harcrendszer trailer

Üdítő változást visz az Ubisoft az I Am Alive játékába, ugyanis ahelyett, hogy ész nélkül lehetne benne szórni a lövéseket, ezzel mindenkit lemészárolva, ennél sokkal taktikusabb harcrendszert alakítottak ki.

Bővebben

Friss videón az I Am Alive

A nagy hirtelen újraéledt I Am Alive ismét hallatott magáról egy friss videóval, melyben túlélési tippeket kapunk arra vonatkozóan, hogy élhetjük túl a katasztrófát.

Bővebben

I am Alive Comeback trailer

Nem véletlen, hogy az Ubisoft most állt elő hosszú hallgatás után egy I Am Alive trailerrel, néhány nappal ezelőtt az ESRB besorolás leplezte le a játékot, hogy még mindig él.

Bővebben

Kiszivárgott I Am Alive játékmenet

Már nem tudjuk, mit gondoljunk az Ubisoft készülőben (?) lévő játékáról, az I Am Alive-ról, ami témaválasztását tekintve igencsak érdekes. Most kiszivárgott egy gameplay videó.

Bővebben