inFamous 2 - Konzol Center
inFamous 2
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

GC 2011: inFamous 2 – Festival of Blood DLC trailer

Kezdem azt hinni, hogy a gamescom termékenyebb, mint az E3 volt, csak úgy áradnak az információk. A terítéken most az inFamous 2 – Festival of Blood.

Bővebben

Ingyenes Infamous 2 járműcsomag

A Sucker Punch elérhetővé tette az első DLC-jét az Infamous 2 pályaszerkesztőjéhez (UGC), ami egy járműcsomag, melyért egy vasat sem kell fizetni. Már tölthető PSN-en.

Bővebben

inFamous 2 – európai megjelenési dátum

Most már Európa is biztosat tud arról, hogy mikor kerül az üzletek polcaira a Sucker Punch által készített inFamous 2. MInderre június 8-ig kell várni.

Bővebben

Más játékoknak szól be az inFamous 2

Az inFamous 2-ről nemrég felröppent egy kissé erőltetett nüansz, miszerint az egyik trailerével “beszólt” a Microsoftnak. Ami most jön, az viszont tényleg vicces.

Bővebben

inFamous 2 – küldetésszerkesztős küldetés

Az inFamous 2 is részese lesz annak a Play.Create.Share csoportnak, mely a játékosok által létrehozott tartalmakra és megosztásukra koncentrál. Működésben a küldetésszerkesztő.

Bővebben

inFamous 2 – új képességek

Új képességeket kap Cole, az inFamous 2-ben. Ezentúl már nem csak az elektromossághoz kötődő skillt használhatja.

Bővebben

inFamous 2 – áprilisban jön a béta

A Sony tegnap bejelentette, hogy áprilistól lesz elérhető az inFamous 2 UGC béta. ,melyben a felhasználók által generált tartalmakat lehet majd tesztelni.

Bővebben

GDC: Küldetésszerkesztő az inFamous 2-ben

Meglepő kezdeményezést jelentett be a Sucker Punch a GDC-n, mely szerint az inFamous 2-ben helyt kap egy küldetésszerkesztő is.

Bővebben

inFamous 2 – videón az új karmarendszer

Korábban írtunk arról, hogy az inFamous 2 új karmarendszert kap, mely túllép az első részben megismert jó és rossz közötti szimpla választáson. Most videók is érkeztek erről.

Bővebben