inFamous: Second Son - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

GC 2013: inFamous Second Son – a DualShock 4 lehetőségei

A Sucker Punch egy vadonat új fejlesztői naplón mesél arról, hogy milyen lehetőségeket tartogat számukra a PlayStation 4 új kontrollere, a DualShock 4 az inFamous Second Son fejlesztése során.

Bővebben

Fejlesztői naplón az inFamous: Second Son

A Sony egy friss fejlesztői naplóval jelentkezett az inFamous: Second Son-ból, mely a főhős egy speciális képességére koncentrál. A GameStop időközben 2014. április 1-re datálta a játék megjelenését, melyet azért készpénznek még ne vegyen senki!

Bővebben

Fejlesztői naplót kapott az inFamous: Second Son

A Sucker Punch fejlesztőit elkapta egy operatőr, s ők dalra fakadtak az inFamous: Second Son-nal kapcsolatban, s a játékról sok érdekes dolgot árultak el. Többek között szó volt arról is, hogy muzsikál a Dual Shock 4 az új játékkal együtt.

Bővebben

Lesz multi az új InFamous-játékban

A Sony saját dokumentumából derült ki, hogy az InFamous: Second Son a sorozat történetében először lesz felvértezve többjátékos móddal. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs.

Bővebben

Hét évet ugrik előre az inFamous: Second Son

A héten történt PlayStation 4 bejelentés keretein belül néhány kiadó megvillantotta következő generációs projektjét is, többek között a Sucker Punch is bejelentette az inFamous-sorozat következő darabját, a Second Son-t.

Bővebben

inFamous: Second Son előzetes

A tegnap éjszakai PlayStation Meeting-en a Sony nem csupán a PlayStation 4-et leplezte le, hanem néhány játék is előkerült a tarsolyból szerencsére. Ezúttal az inFamous: Second Son előzetesét mutatjuk meg.

Bővebben