Injustice: Gods Among Us - Konzol Center
Injustice: Gods Among Us
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Injustice: Gods Among Us – Zatanna Zatara DLC

Újabb DLC-vel bővül az Injustice, ezúttal a Hawkman-képregényből ismert varázsló nő, Zatanna Zatara kerül bele a játékba. Augusztus 13-án érkezik a hölgyemény, 400 MS pontért vagy öt dollárért lehet beszerezni.

Bővebben

Injustice – DLC-ként érkezik a Martian Manhunter

Újabb karakterrel bővül az Injustice: Gods Among Us felhozatala, ugyanis hamarosan letölthető karakterként kaparinthatod meg a Martian Manhunter-t. A szokásos árat kell érte fizetni, s a szokásos módon előzetest is kapott.

Bővebben

Injustice: Gods Among Us – videón Zod

Az Injustice: Gods Among Us újabb karakterrel bővül a napokban Zod személyében, akit most akcióban is megtekinthettek. A DLC-ért 800 MS pontot (Xbox LIVE), vagy 4,99 eurót kell fizet PlayStation Networkön.

Bővebben

Injustice: Gods Among Us – íme Scorpion

Az Injustice: Gods Among Us harcosainak repertoárja egy újabb személlyel bővül, nevezetesen Scorpionnal, aki a Mortal Kombat emblematikus alakja, jelentette be a Warner Bros. A kiegészítő 400 MS pontba vagy 3,99 fontba kerül.

Bővebben

Injustice: Gods Among Us – Batgirl a következő karakter

Egy malőr következtében a Microsoft idő előtt “elárulta”, hogy az Injustice: Gods Among Us következő DLC-karaktere nem más lesz, mint Batgirl. Egy szemfüles játékos vette észre, miközben a letölthető karaktereket tallózta Xbox LIVE-on.

Bővebben

Injustice: Gods Among Us launch trailer

Ha még nincs csömöröd az Injustice: Gods Among Us videóktól, akkor bizonyára szívesen nézed meg az utolsót: a játék jövő heti megjelenése alkalmából itt a launch trailer. Megjelenés április 19-én, Xbox 360, PS3 és Wii U platformokra.

Bővebben

Injustice: Gods Among Us – Killer Frost és Ares

Újabb két karakter mutatkozik be a jövő héten megjelenő Injustice: Gods Among Us-ból, ezúttal a tegnapi Zöld Lámpást követően most Ares és Killer Frost oszt ki néhány terjedelmes pofont.

Bővebben

Injustice: Gods Among Us – bemutatkozik a Zöld Lámpás

Április 19-én kerül a kedvenc szoftveresedhez az Injustice: Gods Among Us, s a NetherRealms ezúttal a Zöld Lámpást mutatja meg a pofonokra áhítozó gémereknek. A karaktert nem kell bemutatni azoknak, akik otthon vannak a DC Universe világában.

Bővebben

Injustice – Batman kombói

Pillanatokon belül az üzletek polcain landol az Injustice: Gods Among Us, s a sokadik előzetesen ezúttal Batman kombóit vehetjük górcső alá fejlesztői kommentárral kísérve. Egész biztosan nem ez az utolsó látnivaló.

Bővebben

Injustice: Gods Among Us – ezt tudja a játék

Április 19-én jelenik az Injustice: Gods Among Us, mely az idei évben joggal pályázik a legjobb bunyós játék címre. A megjelenés előtt egy olyan videó látott napvilágot, mely összefoglalja azt, hogy mit is tud a játék, milyen funkciók, lehetőségek lesznek benne. Íme.

Bővebben