Jurassic Park: The Game - Konzol Center
Jurassic Park: The Game
Szerintünk 4.0
Szerintetek N.A.
 

Jurassic Park – már az európai PSN-en is

A Telltale Games által fémjelzett Jurassic Park: The Game végre az európai PSN-en is elérhető, több mint egy hónappal az amerikai bemutatkozást követően.

Bővebben

Jurassic Park: The Game – megvan az európai kiadó

A Telltale által fémjelzett Jurassic Park: The Games Xbox 360 verziójának sikerült európai kiadóra lelnie, a játék 2012 elején érkezik a Kalypso Media Group jóvoltából.

Bővebben

Idén nem jelenik már meg a Jurassic Park X360-ra

A Jurassic Park: The Game idén biztos nem lesz megvásárolható az európai Xbox 360 tulajoknak, jelentette be a Telltale Games, PSN-re, PC-re és Mac-re november 15-én érkezik.

Bővebben

Novemberben jön a Jurassic Park: The Game

Hónapok óta nem adtunk hírt a Telltale kezei közt készülő dinós játékról, a Jurassic Park: The Game-ről, ugyanis nem volt mit. Már rég meg kellett volna jelennie.

Bővebben

Így készült a Jurassic Park: The Game

A Telltale a napokban jelentette be, hogy a Jurassic Park: The Game játéka csak ősszel jelenik meg április helyett, most egy “hogyan készült” videóval rukkoltak elő, hogy fenntartsák az érdeklődést.

Bővebben

Jurassic Park: The Game – 10 perc játékmenet

Tíz perces gameplay videó került hozzánk a Gamespot jóvoltából, mely saját készítésű show-jában debütált a Jurassic Park: The Game-ből.

Bővebben

Jurassic Park: The Game videó előzetes

 A Telltale Games javában dolgozik a Jurassic Park következő installációján, s most egy érdekes videó erejéig betekintést enged abba, hogyan is készülnek a dínók.

Bővebben