Kingdoms of Amalur: Reckoning - Konzol Center
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Szerintünk 6.5
Szerintetek N.A.
 

Előzetesen a Kingdoms of Amalur új DLC-je

A jövő hét folyamán újabb expanzió érkezik a Kingdoms of Amalur: Reckoning játékhoz, mely a Teeth of Naros címet kapta a keresztségben, s melyben az óriások földjére látogathatsz el. Íme az előzetes.

Bővebben

Videón a Kingdoms of Amalur: Reckoning – The Legend of Dead Kel DLC

A februárban megjelent Kingdoms of Amalur: Reckoning holnap kapja meg az első nagy DLC-jét, mely a The Legend of Dead Kel nevet kapta a keresztségben. Ha valakinek szűkös volt eddig a játéktér, most kedvére kalandozhat tovább.

Bővebben

Kingdoms of Amalur MMO jöhet idén

Aki játszott a közelmúltban megjelent Kingdoms of Amalur: Reckoning játékkal, vagy olvasta a tesztünket, az jól tudja, hogy bizony a játék telis-tele volt MMO elemekkel, kis túlzással offline MMO-nak is nevezhetjük. Idén jöhet az igazi MMO változat.

Bővebben

Kingdoms of Amalur – mégsem kell online pass

Tegnap írtunk arról, kissé paprikásan, hogy a Kingdoms of Amalur: Reckoning lesz az első olyan kizárólag single player játék, melyhez online pass kell, hét küldetést kizárólag csak ezzel lehet végigjátszani. Most kiderült, ez félreértés.

Bővebben

Kingdoms of Amalur: Reckoning – online pass kell hozzá

Hölgyek-urak, az online pass-ok új korszaka jött el, mondhatjuk úgy is, hogy a pofátlanság egy újabb állomása. Azt már megszoktuk, hogy bizonyos játékok multiplayer részéhez online pass kell, na de hogy már az egyjátékos módhoz is!?

Bővebben