L.A. Noire - Konzol Center
L.A. Noire
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Lehetséges az L.A. Noire folytatása

Nagy várakozás előzte meg részünkről is a tavaly májusban megjelent L.A. Noire érkezését, azonban a végeredmény nem szólt akkorát, mint amekkorát vártuk. Mondhatni, a játék kicsit csalódás volt. Nincs veszve minden azonban, lehetséges a folytatás.

Bővebben

PSN-re érkezik az L.A. Noire

Szerettél volna mindig is játszani az L.A. Noire-ral, de lusta voltál elmenni az üzletig? Szerencséd van, ugyanis érkezik PlayStation Networkre a játék. Még a héten.

Bővebben

Az L.A. Noire rendezője új játékon dolgozik

A Kennedy Miller Mitchel Interactive (KMM) készítheti el az L.A. Noire készítőjének, Brendan McNamara új játékát, mely Sanghajban játszódik. Konkrétumok még nem igazán vannak.

Bővebben

L.A. Noire – The Complete Edition megjelenési dátum

Pontos megjelenési dátumot kapott az L.A. Noire – The Complete Edition, mely az alapjáték megjelenését követően fél évvel később kerül az üzletek polcaira.

Bővebben

Team Bondi – élt 8 évet

Brendan McNamara nem ilyen sorsot szánt gyermekének a 2003-as alapításkor. A hír most már valóban igaz: az L.A. Noire-t készítő ausztrál Team Bondi megszűnt létezni.

Bővebben

L.A. Noire – Reefer Madness DLC

Bár a Rockstar és a Team Bondi között nem épp rózsás a viszony, ettől függetlenül érkezik az L.A. Noire következő DLC-je, mely a Vice ügyosztályt gazdagítja egy újabb esettel.

Bővebben

Elmérgesedett a viszony a Rockstar és a Team Bondi között

Minden jel arra mutat, hogy elmérgesedett a viszony a Rockstar Games és az L.A. Noire fejlesztője, a Team Bondi között. Minderről elsősorban az ausztrál cég menedzsmentje tehető felelőssé.

Bővebben

Vizsgálat indult az L.A. Noire miatt

Az International Game Developers Association – egy non-profit játékipari szervezet – vizsgálatot indított az L.A. Noire fejlesztése közben történt visszaélések miatt.

Bővebben

Cudar körülmények között készült az L.A. Noire

Az IGN felgöngyölítette, hogy miért is készült hét éven keresztül az ausztrál Team Bondi-nál az L.A. Noire. A volt munkavállalók kitálaltak a körülményekről.

Bővebben

4 millió L.A. Noire az üzletekben

A mai bejelentés mögött, miszerint PC-re is érkezik az L.A. Noire, elrejtve megtalálható az ok, ami miatt a Take-Two Interactive egy másik platformon is elérhetővé akarja tenni a játékot.

Bővebben