L.A. Noire - Konzol Center
L.A. Noire
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

L.A. Noire gegparádé

Nem túlzás azt mondani, hogy gyakorlatilag párját ritkító videót tudunk megmutatni nektek, melyen az L.A. Noire készítése közbeni bakikat foglalták egy csokorba. Videojátékok esetében ilyet még nem láttunk.

Bővebben

L.A. Noire – The Complete Edition megjelenési dátum

Pontos megjelenési dátumot kapott az L.A. Noire – The Complete Edition, mely az alapjáték megjelenését követően fél évvel később kerül az üzletek polcaira.

Bővebben

L.A. Noire – Reefer Madness DLC

Bár a Rockstar és a Team Bondi között nem épp rózsás a viszony, ettől függetlenül érkezik az L.A. Noire következő DLC-je, mely a Vice ügyosztályt gazdagítja egy újabb esettel.

Bővebben

L.A. Noire – Nicholson Electroplanting Disaster DLC

Trailert kapott a jövő heti megjelenése előtt az L.A. Noire Nicholson Electroplanting Disaster DLC-je, mely az első fizetős letölthető kiegészítő a játék megjelenése óta.

Bővebben

Hatlemezesnek készült Xbox-ra az L.A. Noire

Itt illatozik mellettem az asztalon az L.A. Noire háromlemezes, vadi új példánya, de a játékra péntekig várni kell. Elég vaskos darab, ezért meglepő, hogy eredetileg hatlemezesnek készült.

Bővebben

L.A. Noire mellékküldetések videón

Senki ne mondja nekem, hogy egy hét nem a világ. A következő egy hét igenis az lesz, május 20-án jelenik meg az L.A. Noire. Videón a mellékküldetések.

Bővebben

L.A. Noire launch trailer

Május huszadika piros betűs ünnep, ekkor veszem kézbe az L.A. Noire-t, s amíg el nem dőlök mellőle, mint egy sózsák, abba sem hagyom. Itt a launch trailer.

Bővebben

Három lemezen érkezik az L.A. Noire

A Rockstar Games és a Team Bondi közös “gyermeke”, az L.A Noire olyan méretesre sikerült, hogy az Xbox-os verzió csak három lemezre fért el, így kerül az üzletek polcaira.

Bővebben

Újabb L.A. Noire kedvcsináló

Egy hónap, s nem több, ennyi sincs hátra már az L.A. Noire megjelenéséig, melyből most újabb kedvcsináló videó érkezett. Kicsit spoileres.

Bővebben

L.A. Noire TV reklám

A Rockstar a tengerentúlon már a televízióban is reklámozza májusban megjelenő detektívjátékát, az L.A. Noire-t. A harminc másodperces időkorlát ellenére átjön az üzenet.

Bővebben