Mass Effect 2 - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 9.5
Szerintetek N.A.
 

Féláron kaphatók a Mass Effect 2 DLC-k Xbox Live-on

Az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkezőknek jó hete van, a Mass Effect 2 mellett több másik Microsoft franchisehoz, mint pl. a Gears of War 2 vagy a Halo, féláron vehetők DLC-k.

Bővebben

Mass Effect – 18% női Sheparddel játszik

Korábban írtunk már arról, hogy a Mass Effect 3 lesz a sorozat első olyan része, melynek marketing kampányában a női Shepard is szerepet kap. Ez nem véletlen, egy friss statisztika igazolja.

Bővebben

A legrondább Shepard parancsnok

Mindenki arra törekszik, hogy Shepard kapitány a lehető legjobban nézzen ki, miközben megmenti a Mass Effect univerzumot. Vagyis csak majdnem mindenki.

Bővebben

Ingyen Mass Effect 2

A Bioware abból az alkalomból, hogy a Dragon Age II átlépte két hét alatt az egymilliós példányszámot, ingyen adja a Mass Effect 2PC-s változatát azoknak, akik megveszik a Dragon Age II-t.

Bővebben

[UPDATE] Mass Effect 2 – Arrival DLC képek és megjelenési dátum

A Mass Effect 2: Arrival DLC március 29-én jelenik meg, ha hinni lehet a Play.tm által kiszivárogtatott információknak. Friss képeket is megmutatunk.

Bővebben

Mass Effect 2: The Arrival DLC

Nem először fordul elő már, hogy a PS trófeák idő előtt lepleznek le egy DLC-t. Most épp az új Mass Effect 2 kiegészítőről hullajtotta le a lepelt, ami The Arrival néven jelenik meg.

Bővebben

Mass Effect 2 – tovább késnek a figurák

Aki tavaly augusztusa óta várja, hogy megjelenjenek végre a Mass Effect 2 figurák, annak továbbra is várnia kell rájuk. Újabb több hónapos csúszásnak nézünk elébe.

Bővebben

Mass Effect 2 – gond van a PS3-as mentésekkel

A Sony konzolján meggyűlik a bajuk a Mass Effect 2-vel a játékosoknak. Többen jelezték ugyanis, hogy a játék mentés fájljai valamilyen oknál fogva megsérülnek, és nem tudják betölteni az aktuális állást.

Bővebben

Mass Effect 2 – újabb PS3 trailer

A PS3 tulajok dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis már csak napok kérdése, s a boltokba kerül a Mass Effect 2PS3 verziója, amire már rengetegen oly régóta várnak.

Bővebben