Mass Effect 3 - Konzol Center
Mass Effect 3
Szerintünk 10.0
Szerintetek N.A.
 

Megszűnt a Mass Effect 3 multiplayer támogatása

A Mass Effect 3 egyik producere, Jonathan Warner a BioWare hivatalos honlapján, illetve a Mass Effect 3 blogon tegnap közzétette, hogy itt a vége, fuss el véle, a BioWare nem támogatja a jövőben a játék multiplayer módját.

Bővebben

Mass Effect 3 – Citadel DLC előzetes

A BioWare egy masszív DLC-vel búcsúztatja el a Mass Effect 3-at, mely mától elérhető és tölthető le Xbox 360, PS3 és PC platformokra. A kiegészítő a Citadel címet viseli, az előzetesét pedig megmutatjuk.

Bővebben

Mass Effect 3: Citadel DLC achievementek

Napokon belül jelenik meg a Mass Effect 3 utolsó bővítménye, a Citadel DLC, melyben Shepard egy utolsó kalandra indul. A kiegészítő achievement listája már elérhető az interneten, melyben enyhe spoilerek is vannak.

Bővebben

Mass Effect 3: Citadel DLC megjelenés

A BioWare bejelentette a Mass Effect 3 utolsó expanzióját, mely a Citadel nevet kapta a keresztségben. A DLC a játék kampány módját bővíti, s a játékosokat egy “szentimentális utazásra” invitálja.

Bővebben

BioWare: Hamarosan megmutatjuk a következő Mass Effect 3 DLC-t

Pár héttel ezelőtt került  ki Twitterre két nagyon érdekes kép, mely a Mass Effect 3 vélhetően egy jövőbeli letölthető tartalmából származik. A BioWare megszólalt: valóban, s hamarosan többet is mutatnak belőle.

Bővebben

Újabb Mass Effect 3 DLC érkezhet

Lehetséges, hogy újabb letölthető tartalom érkezik a Mass Effect 3-hoz? A sorozat kreatív producere, Casey Hudson két képet tett közzé Twitter-en, egy-egy titokzatos bejegyzés kíséretében.

Bővebben

Készül a Mass Effect 3 következő DLC-je

A BioWare újabb expanzión dolgozik gőzerővel a Mass Effect 3-hoz, nem sokkal azután, hogy az Omega DLC megjelent. Az újabb bővítmény címe egyelőre nem ismert, viszont valami nagy dolog van készülőben, derül ki a részletekből.

Bővebben

Mass Effect 3: Omega DLC launch trailer

Már tölthető a Mass Effect 3 legújabb bővítménye, az Omega DLC, mely az egyjátékos módhoz ad extra tartalmat, melyben feladatod az lesz, hogy foglald vissza a Cerberus erők által megszállt Omega-t. Igaz, mindezért nem kevés pénzt kell leszurkolnod.

Bővebben

Ilyen lesz a Mass Effect 3: Special Edition

A Nintendo bedobott a köztudatba egy vadonatúj előzetest a Mass Effect 3: Special Edition-ről, melyből azt tudhatjuk meg, hogy milyen is lesz a Wii U-ra készült játék, hogyan dolgozik majd mellé a GamePad az új funkcióival.

Bővebben

Friss előzetesen a Mass Effect 3 Wii U verzió

A BioWare egy friss előzetest tett közzé a hamarosan, a Nintendo új konzoljára debütáló Mass Effect 3: Special Edition-ből. A videón főleg akciódús jelenetek láthatók, de természetesen megmutatja a gamepad-ban rejlő lehetőségeket is.

Bővebben