Mass Effect 3 - Konzol Center
Mass Effect 3
Szerintünk 10.0
Szerintetek N.A.
 

Mass Effect 3 – Citadel DLC előzetes

A BioWare egy masszív DLC-vel búcsúztatja el a Mass Effect 3-at, mely mától elérhető és tölthető le Xbox 360, PS3 és PC platformokra. A kiegészítő a Citadel címet viseli, az előzetesét pedig megmutatjuk.

Bővebben

Mass Effect 3: Omega DLC launch trailer

Már tölthető a Mass Effect 3 legújabb bővítménye, az Omega DLC, mely az egyjátékos módhoz ad extra tartalmat, melyben feladatod az lesz, hogy foglald vissza a Cerberus erők által megszállt Omega-t. Igaz, mindezért nem kevés pénzt kell leszurkolnod.

Bővebben

Ilyen lesz a Mass Effect 3: Special Edition

A Nintendo bedobott a köztudatba egy vadonatúj előzetest a Mass Effect 3: Special Edition-ről, melyből azt tudhatjuk meg, hogy milyen is lesz a Wii U-ra készült játék, hogyan dolgozik majd mellé a GamePad az új funkcióival.

Bővebben

Friss előzetesen a Mass Effect 3 Wii U verzió

A BioWare egy friss előzetest tett közzé a hamarosan, a Nintendo új konzoljára debütáló Mass Effect 3: Special Edition-ből. A videón főleg akciódús jelenetek láthatók, de természetesen megmutatja a gamepad-ban rejlő lehetőségeket is.

Bővebben

Mass Effect Trilogy trailer

Néhány nap múlva jelenik meg a valaha eddig készült talán legjobb sci-fi játéka csokorba fogó gyűjtemény, a Mass Effect Trilogy, mely alkalomból egy előzetes kedvcsinálót kaptunk. Ha eddig még nem játszottál a sorozattal, tedd fel karácsonyi listádra!

Bővebben

Ingyen Mass Effect 3 DLC érkezik jövő héten

Újabb expanzióval bővül a Mass Effect 3 világa, ezúttal ismét a multiplayer mód gazdagodik tartalommal. Jó hír, hogy mindezért semmit nem kell majd fizetni, s a kiegészítőben visszatérnek a Collector-ok.

Bővebben

Mass Effect 3: Leviathan DLC launch trailer

Ezen a héten válik letölthetővé a Mass Effect 3 következő kiegészítője, mely a Leviathan nevet kapta a keresztségben. A korábbi expanziókkal ellentétben ezért a DLC-ért már fizetni kell. A megjelenés alkalmából itt a launch trailer.

Bővebben

Így néz ki a Wii U-s Mass Effect 3

A Wii U egyik nyitócíme lesz várhatóan év végén a Mass Effect 3, melyet a múlt heti EA Summer Showcase-en ismét elővettek egy kis promózás kedvéért. Valaki meg is örökítette.

Bővebben

Tölthető a Mass Effect 3: Earth DLC

A Mass Effect 3: Earth DLC megjelenése figyelmeztetés nélkül történt, mint a Reaper-ek támadása, bár létezéséről már korábban tudtunk. Három új térkép került a repertoárba: Rio, Vancouver és London. Fegyverek, és új osztályok, mindez teljesen ingyen!

Bővebben

Mass Effect 3: Extended Cut DLC megjelenési dátum

Végre, valahára, ez is eljött! A Mass Effect 3 nagy vihart kavart befejezését orvosolandó, a BioWare elkészítette az alternatív befejezést, melyet egy DLC formájában kapják meg mindazok, akik a játékot megvásárolták. Napra pontosan tudjuk, hogy mikor.

Bővebben