Max Payne 3 - Konzol Center
Max Payne 3
Szerintünk 10.0
Szerintetek N.A.
 

Max Payne 3 – fókuszban az arcade mód

Meglepetéssel szolgált a Rockstar Games, ugyanis ma kiderült, hogy a hamarosan debütáló Max Payne 3-ban lesz egy arcade mód is, ebben pontokat lehet majd gyűjteni, s a megújult Social Club ranglistára is fel lehet kerülni megfelelő eredmény esetén.

Bővebben

Nem lesz Max Payne 3 demó

A Rockstar Games megerősítette, hogy bizony nem lesz demó verzió a Max Payne 3-ból, ellenben ismét egy csokor képpel lepték meg a rajongókat. Ezekről ugyanaz a magas színvonal tükröződik vissza, mint az eddigiekről, ami a Remedy vezérének is tetszik.

Bővebben

Friss Max Payne 3 képek

A Rockstar nem akarja a véletlenre bízni azt, hogy jól fogy-e majd az üzletekben a Max Payne 3, mindent megtesz annak érdekében, hogy felkeltse a játékosok érdeklődését, és rendszeresen szállítja a látnivalókat. Most épp 11 friss képet.

Bővebben

Így fest a Max Payne 3 PC-n

Soha nem volt kérdés, hogy a Max Payne 3 remek grafikával megáldott, nagyon szép játék lesz, azonban mindeddig csak a konzolos verzióból láthattunk ízelítőt. A Rockstarnak köszönhetően megérkezett az első pár PC-s screenshot.

Bővebben

Friss Max Payne 3 képek érkeztek

Örültünk, amikor kiderült, hogy a Max Payne 3 idén májusra csúszik, mert addigra nyugodt szívvel pontot lehet tenni a Mass Effect 3-ra. A Rockstar gondoskodik arról, hogy a csúszás ellenére ne feledjük Payne-t, most épp friss képek érkeztek a játékból.

Bővebben

Max Payne 3 multiplayer képek

A Rockstar idei második legnagyobb durranásából, a Max Payne 3-ból egészen friss képek érkeztek, melyek elsősorban a játék multiplayer módjára fókuszálnak. Azért egy hawaii inges cuccban is pózol nekünk Max.

Bővebben

Friss Max Payne 3 képek

Friss-ropogós Max Payne 3 képekkel indítjuk a reggelt, a Rockstar Games jövőre megjelenő játékából igencsak macsó képek érkeztek, fókuszban a fegyverekkel.

Bővebben