Max Payne 3 - Konzol Center
Max Payne 3
Szerintünk 10.0
Szerintetek N.A.
 

Megjelent a Max Payne 3 Mac-re

A nagy hőség okozta koncentrációzavar következtében elsiklott figyelmünk elől az a hír, hogy június vége óta már az Apple gépek szerelmesei is játszhatnak a Max Payne 3-mal. Az alkalmazás tölthető az App Store-ból Macintosh gépekre.

Bővebben

Utolsó DLC-t kap a Max Payne 3

A tavaly megjelent Max Payne 3-hoz készült bővítmények elfogytak, jövő héten érkezik az utolsó DLC a játékhoz, a jövőben nem készül már több. Az utolsó expanzió értelemszerűen a multiplayer módot bővíti majd ki.

Bővebben

Max Payne 3: Painful Memories DLC megjelenés

A Max Payne 3 következő expanziójáról a Rockstar Games lerántotta a leplet, amiből megtudtuk, hogy a kiegészítő Painful Memories címre hallgat, és december negyedikétől válik letölthetővé.

Bővebben

Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack DLC

Bár már mindenki a GTA V-tel kapcsolatos információkat várja, a Rockstar Games ezerrel dolgozik a Max Payne 3 kiegészítőkön, melyből a legújabb október végén lesz elérhető, Hostage Negotiation Pack címen.

Bővebben

Max Payne 3: Hostage Negotiation DLC részletek

A Rockstar a közeljövőben indítja útjára a Hostage Negotiation DLC-jét a Max Payne 3-hoz, melyről most információkkal tudunk nektek szolgálni. Az expanzió még idén ősszel letölthető lesz.

Bővebben

Max Payne 3 DLC érkezik jövő héten

A Rockstar sajtóközleményében jelentette be, hogy a jövő héten újabb expanzióval gazdagodik a néhány hónapja debütált Max Payne 3. A kiegészítő a Disorganized Crime Pack nevet kapta a keresztségben.

Bővebben

Max Payne 3 DLC menetrend

Májusi megjelenésekor a Rockstar bejelentette, hogy a Max Payne 3 összesen hét expanziót fog kapni életciklusa alatt, beleértve a már megjelent Local Justice térképcsomagot. A következő, a Disorganized Crime Pack augusztusban érkezik ingyen. Itt a teljes menetrend.

Bővebben

Max Payne 3 – trailert kapott a Local Justice DLC

A napokban beharangozott Max Payne 3: Local Justice DLC kedvcsináló trailert kapott, mellyel a Rockstar Games próbálja minél hosszabb ideig szavatossá tenni a játék multiplayer szegmensét. A csomag is ezt a célt szolgálja.

Bővebben

Max Payne 3: Local Justice DLC

A Rockstar bejelentette, hogy a jövő héten jelenik meg a Max Payne 3 első multiplayer expanziója, a Local Justice DLC, mely a kis késésért cserébe kedvezőbb áron szerezhető be, mint azt eredetileg tervezték.

Bővebben

Max Payne 3 PC launch trailer

A június első napja nem csak a nyarat, de Max Payne-t is elhozta a még mindig PC-n játszók számára, ugyanis mai napon jelenik meg számítógépekre a játék harmadik epizódja, melynek konzolos verziójától megremegett a térdünk. Itt a launch trailer.

Bővebben