Max Payne 3 - Konzol Center
Max Payne 3
Szerintünk 10.0
Szerintetek N.A.
 

Max Payne 3 DLC érkezik jövő héten

A Rockstar sajtóközleményében jelentette be, hogy a jövő héten újabb expanzióval gazdagodik a néhány hónapja debütált Max Payne 3. A kiegészítő a Disorganized Crime Pack nevet kapta a keresztségben.

Bővebben

Max Payne 3 – trailert kapott a Local Justice DLC

A napokban beharangozott Max Payne 3: Local Justice DLC kedvcsináló trailert kapott, mellyel a Rockstar Games próbálja minél hosszabb ideig szavatossá tenni a játék multiplayer szegmensét. A csomag is ezt a célt szolgálja.

Bővebben

Max Payne 3 PC launch trailer

A június első napja nem csak a nyarat, de Max Payne-t is elhozta a még mindig PC-n játszók számára, ugyanis mai napon jelenik meg számítógépekre a játék harmadik epizódja, melynek konzolos verziójától megremegett a térdünk. Itt a launch trailer.

Bővebben

[Frissítve]Max Payne 3 launch trailer

Megérkezett az utolsó előzetes a jövő héten debütáló Max Payne 3-ból, a Rockstar ezzel befejezte a játék promózását. A hátralévő időben el lehet dönteni, hogy vajon kell-e ez a játék, az eredeti Max Payne hangulat tuti nem tér vissza.

Bővebben

Max Payne 3 – a második multi előzetes

Max Payne május 18-án tér vissza közénk sok év hallgatást követően, s a Rockstar közzétette a második multiplayer videóját a játékból. Csak reméljük, hogy a többjátékos móka nem a kampány mód rovására készül majd el.

Bővebben

Max Payne 3 TV reklám

Amerikában nagy divat, hogy videojátékokat neves sportesemények szünetében reklámoznak, amikor milliók ülnek a televíziók előtt. Így történt most hétvégén is: a Lakers-Spurs meccs szünetében mutatkozott be a Max Payne 3.

Bővebben

Max Payne 3 – Bullet Time

Úgy tűnik, hogy a Rockstar Games szereti a fejlesztői naplóit, s ez nekünk jó hír, ugyanis kiválóak. A legfrissebb videón a fejlesztők az időlassításos, azaz a Bullet Time módot mutatják be, mely a legelső Max Payne játék óta mindenki nagy kedvence.

Bővebben

Max Payne 3 – a sörétes puskák

A Rockstar folytatja a Max Payne 3 fegyvereinek bemutatását, mely videók közül a legfrissebb a sörétes puskákkal foglalkozik. Lesz belőle pár változat, mely közelharcban mindig alkalmas arra, hogy lyukat üssön az ellenfél mellkasába.

Bővebben

Max Payne 3 – videón a multiplayer

A Rockstar a napokban elindított egy videósorozatot, melyben a Max Payne 3 multiplayer módját veszik górcső alá a fejlesztők, Bemutatásra kerülnek a játékmódok, a lehetőségek, s az egész szisztéma. Még az is lehet, hogy a végén jó lesz.

Bővebben

Max Payne 3 – célkeresztben a géppisztolyok

Újabb videó érkezett abból a sorozatból, melyben a fejlesztők a Max Payne 3 fegyvereit veszik górcső alá, ezúttal a géppisztolyoké a főszerep, melyeket elsősorban közelharcra lesz célszerű és hatékony bevetni.

Bővebben