Medal of Honor: Warfighter - Konzol Center
Medal of Honor: Warfighter
Szerintünk 5.5
Szerintetek N.A.
 

MoH: Warfighter – Zero Dark Thirty DLC launch trailer

A Medal of Honor: Warfighter soron következő DLC-je, a Zero Dark Thirty tegnap mától elérhető Xbox 360-ra (tegnap PC-re, holnap PSN-re), s ebből az alkalomból megérkezett a bővítmény launch trailere.

Bővebben

MoH: Warfighter – Zero Dark Thirty DLC

Mindazok, akik előrendelik a Medal of Honor: Warfighter című játékot, ingyen juthatnak hozzá a Zero Dark Thirty Map Pack-hez, jelentette be az Electronic Arts. A térképcsomag a világ legveszélyesebb helyeire kalauzolja el a játékosokat.

Bővebben

MoH Warfighter – multiplayer launch trailer

Egy héttel a játék megjelenése előtt a Danger Close elérkezettnek látta az időt, hogy közzétegye a Medal of Honor: Warfighter multiplayer launch trailerét. A játékosok megválaszthatják azt is, hogy melyik nemzethez szeretnének tartozni.

Bővebben

Medal of Honor: Warfighter televíziós spot

Már csak egy hét van hátra a Medal of Honor: Warfighter megjelenéséig, s az Electronic Arts már gőzerővel nyomatja a reklámokat a televízióban is. Ezúttal egy ilyen spot került a kezünkbe, melyen azt tudhatjuk meg, kik is azok a Tier 1 operátorok.

Bővebben

Medal of Honor: Warfighter – multiplayer alpha

Bő három hét, és az Electronic Arts idei militarista FPS játéka, a Medal of Honor: Warfighter az üzletek polcain landol. A legfrissebb játékmenet felvétel a többjátékos módból való, az alpha állapotot tükrözi, nyolc percen keresztül lehet nézelődni.

Bővebben

Medal of Honor: Warfighter – előrendelői trailer

Az Electronic Arts természetesen több fajta prémium kiadással készül a Medal of Honor: Warfighter rajtjára, melyek közül az egyik az, amit a GameStop-nál előrendelők kapnak. A bónusz egy többjátékos karakter, akiről külön előzetes készült.

Bővebben

MoH Warfighter – a robbantás szakértői

Újabb videónapló érkezett a SEAL Team 6 sorozatból, mely ezúttal a hangsúlyt a robbantás szakértőire helyezi. Ha ezek a srácok megjelennek valahol, akkor ott kő kövön nem marad!

Bővebben

Medal of Honor: Warfighter – nyolc perc a Fülöp-szigeteken

Újabb előzetes érkezett a DICE és az Electronic Arts jóvoltából az októberben debütáló Medal of Honor: Warfighter-ből, melyen ezúttal az egyjátékos módot vehetjük górcső alá. Egészen pontosan a Fülöp-szigetekre kalauzolnak el bennünket.

Bővebben

MoH: Warfighter – Bin Laden témájú DLC-t kap

Emlékszel rá, hogy a Medal of Honor: Warfighter-t készítő Danger Close korábban azt nyilatkozta, hogy a játékban nem eredhetünk Bin Laden nyomába, mert “ez nem a mi történetünk”? Nos, a helyzet mégsem teljesen így van.

Bővebben

MoH: Warfighter – harci tréning (2.)

Újabb harci tréninget bemutató érkezett a Medal of Honor: Warfighter-ből, melyben a SEAL Team 6 tagjai mutatkoznak be. Ők azok, akiket legelsőként dobnak a frontvonalba, elsőként esnek el, és elsőként látják közelről a háború borzalmait.

Bővebben