Metro: Last Light - Konzol Center
Metro: Last Light
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Tölthető a Metro: Last Light második DLC-je

Megérkezett a Metro: Last Light második DLC-je, a Tower Pack, melyet már lehet is szépen letölteni 5 dollárért cserébe. Egyúttal a kiegészítőből egy masszív gameplay is kiszivárgott, melyet nem rejtünk el előletek!

Bővebben

Metro: Last Light – Faction DLC trailer

Tegnap óta letölthető a Metro: Last Light-hoz készült DLC, a Faction Pack, mely új küldetésekkel bővíti az alapjátékot. Mindezért 400 MS pontot vagy 4,99 eurót kell legombolni, az előzetes azonban ingyen van.

Bővebben

A kiadó elégedett a Metro: Last Light rajtjával

Múlt héten indult el a konzolok és számítógépek felé a Metro: Last Light, s az első hét eladási adataival a játék kiadója, a Deep Silver maximálisan elégedett. Ezzel a teljesítménnyel a darab megelőzte elődjét, a Metro 2033-at.

Bővebben

Metro: Last Light launch trailer

A tengeren túlon ma, hazánkban pénteken jelenik meg a Metro: Last Light, mely alkalomból megérkezett a játék launch trailere. A kritikusok már rátették a mancsukat a játékra, és megszülettek az első eredmények is.

Bővebben

Metro: Last Light – parás felvételek

Jövő héten pénteken jelenik meg a Metro: Last Light, s az utolsó előzetesek egyike nem bízza a véletlenre, több percen keresztül adagolja a parás hangulatot, ahogy az alagutak között bolyongunk. Xbox 360, PS3 és PC platformokon keresd megjelenéskor.

Bővebben

Metro: Last Light előzetes érkezett

Május 17-én kerül az üzletek polcaira a Metro: Last Light, így éppen itt volt az ideje egy új kedvcsinálónak. A kétperces videón egy Anna nevű mesterlövész mesél Artyom múltjáról.

Bővebben

Metro: Last Light – a cuccok és fegyverek

Megérkezett a Deep Silver jóvoltából a harmadik túlélő kézikönyv a Metro: Last Light-hoz, melyből a fegyverekről és a felszereléseinkről szerezhetünk alaposabb ismereteket. A kiadó ezzel befejezte a sorozatot, hamarosan az üzletek polcain a játék.

Bővebben

Metro: Last Light gépigény

Hamarosan az üzletekbe került a Metro: Last Light, s ebből az alkalomból az Nvidia közzétette a játék gépigényét, így mindenkinek van ideje gépet fejleszteni, vagy eldönteni, hogy megfelelő minőségben fut-e majd a játék a PC-n. Íme.

Bővebben

Metro: Last Light – a második túlélési tipp

A Deep Silver közzétette a Metro: Last Light túlélési tippjeiről indított videósorozatának második epizódját, melyen a földalatti kompániákról lesz szó, illetve döntéseink következményéről. Megjelenés május 17-én, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben

Friss képeken a Metro: Last Light

Egy szemfüles orosz oldal jóvoltából egy maroknyi friss képet tudunk megmutatni a Metro: Last Light-ból, s akit még nem hozott lázba a játék, az nézegesse kicsit a képeket, és egészen biztosan ráhangolódik.

Bővebben