Mortal Kombat - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

Mortal Kombat Komplete Edition launch trailer

A Mortal Kombat speciális kiadása, az összes DLC-vel együtt már tölthető számítógépekre, mely alkalomból a Warner Bros. egy launch trailert tett közzé. A játék dobozos verziójára augusztusig kell várni.

Bővebben

Mortal Kombat – PS Vita megjelenési dátum

A sokak által kedvelt Mortal Kombat pár napon belül a PS Vita tulajok gépén is ott viríthat majd. Az érintőképernyő segítségével véghezvitt kivégző mozdulatok ezentúl nem csak álmok maradnak, a játék május elején érkezik.

Bővebben

Mortal Kombat PS Vita trailer

A Warner Bros. gondozásában PlayStation Vitára megjelenő Mortal Kombat a tavaly megjelent nagykonzolos testvérhez képest számos extrát tartogat, melyek közül az egyik az érintőképernyős irányítás. Megmutatjuk, hogy fest.

Bővebben

Mortal Kombat: Komplete Edition előzetes

Aki kihagyta volna tavaly a Mortal Kombat játékot, annak remek alkalom a Komplete Edition megjelenése a pótlásra, ugyanis a csomag tartalmazza az alapjáték mellett az összes DLC-t is, ráadásul nyomott áron. Videón a teljes csomag.

Bővebben

PS Vitára érkezik a Mortal Kombat

A tavalyi év kétségkívül legjobb verekedős játéka, a Mortal Kombat sikerét meglovagolva a Sony az új kézikonzolra, a PlayStation Vitára is megjelenteti a játékot. Több platform, több bevétel.

Bővebben

Mortal Kombat Komplete Edition bejelentés

Ha valaki kimaradt a tavaly tavaszi Mortal Kombat reboot által nyújtott hatalmas pofozkodásból, az egy percig se aggódjon, ugyanis hamarosan mindent egyben vásárolhat meg, ami a játékkal kapcsolatban megjelent.

Bővebben

Mortal Kombat – a NeatherRealm pihenteti a sorozatot

A Mortal Kombat legújabb installációja tavasszal nagy sikert aratott a verekedős játékokat kedvelők körében, de ez nem elég ahhoz, hogy a fejlesztők ne egy újjal projekttel foglalkozzanak.

Bővebben

Érkezik a Mortal Kombat: Komplete Edition

Ha egy életkori besorolással foglalkozó szervezet egy játékot kategorizál, jó esély van arra, hogy az meg is jelenik. A Mortal Kombat: Komplete Edition esetében is erről van szó.

Bővebben

Hárommillió Mortal Kombat talált gazdára

Mindig öröm igazán jó játék sikeréről írni: a Warner Bros. bejelentette, hogy a Mortal Kombat reboot sikeresnek bizonyult, 3 millió példányt attak el a kilencedik részből a világon.

Bővebben

Lemaradt PSN-ről a MK Arcade Kollection

A Mortal Kombat Arcade Kollection valahogy elfelejtett PSN-re felkerülni Európában a megjelenés napján, s azóta sincs sehol. Miután egy rajongó a blogon rákérdezett, a Sony válaszolt.

Bővebben