Mortal Kombat - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

Mortal Kombat Komplete Edition launch trailer

A Mortal Kombat speciális kiadása, az összes DLC-vel együtt már tölthető számítógépekre, mely alkalomból a Warner Bros. egy launch trailert tett közzé. A játék dobozos verziójára augusztusig kell várni.

Bővebben

Mortal Kombat – PS Vita megjelenési dátum

A sokak által kedvelt Mortal Kombat pár napon belül a PS Vita tulajok gépén is ott viríthat majd. Az érintőképernyő segítségével véghezvitt kivégző mozdulatok ezentúl nem csak álmok maradnak, a játék május elején érkezik.

Bővebben

Mortal Kombat PS Vita trailer

A Warner Bros. gondozásában PlayStation Vitára megjelenő Mortal Kombat a tavaly megjelent nagykonzolos testvérhez képest számos extrát tartogat, melyek közül az egyik az érintőképernyős irányítás. Megmutatjuk, hogy fest.

Bővebben

Mortal Kombat: Komplete Edition előzetes

Aki kihagyta volna tavaly a Mortal Kombat játékot, annak remek alkalom a Komplete Edition megjelenése a pótlásra, ugyanis a csomag tartalmazza az alapjáték mellett az összes DLC-t is, ráadásul nyomott áron. Videón a teljes csomag.

Bővebben

Érkezik a Mortal Kombat: Komplete Edition

Ha egy életkori besorolással foglalkozó szervezet egy játékot kategorizál, jó esély van arra, hogy az meg is jelenik. A Mortal Kombat: Komplete Edition esetében is erről van szó.

Bővebben

Mortal Kombat – Freddy Krueger kombók

A Mortal Kombat-ból rémálom lett, Freddy Krueger DLC-ként tölthető a játékhoz, no de kezdeni is kell majd vele valamit. Egy kis segítség, ha profi kombókat akarsz.

Bővebben

Mortal Kombat – Freddy Krueger DLC

A New York Comic Con-on mutatták be a Mortal Kombatra DLC formájában sorra érkező karakterek közül az utolsót, melyen azért mindenki egy kicsit meglepődött. Rémálom következik.

Bővebben

Mortal Kombat – Kenshi is belép

Jövő hónapban Skarletután új harcossal bővül a Mortal Kombat felhozatala, ezúttal a szintén jó ismerős Kenshi az, aki bemutatkozik. Egyedi kivégzések és extrák jönnek vele.

Bővebben

Ingyenes Mortal Kombat DLC

Bárki, aki letölti a holnap megjelenő Mortal Kombat Kompatibility Pack-et, ingyen juthat hozzá a retro Sektor és Cyrax skinekhez. S az egészben a legjobb, hogy mindezt ingyen.

Bővebben

Mortal Kombat Skarlet DLC

A NetherRealm feltételezi, hogy ha szereted a Mortal Kombat-ot, akkor a vért is szereted, vagy legalábbis nincs bajod vele. Tegyünk egy próbát, és nézd meg a következő DLC videóját.

Bővebben