Need for Speed: The Run - Konzol Center
Need for Speed: The Run
Szerintünk 5.0
Szerintetek N.A.
 

Need for Speed: The Run – az első DLC

Ha valakinek annyira bejött az Electronic Arts idei aktuális Need for Speed installációja, hogy máris kiegészítőkre vágyik, akkor jó hírünk van, a játéknak már is elérhető az első expanziója.

Bővebben

Need for Speed: The Run launch trailer

Utolsókat rúgja a vaskos őszi felhozatal, a nagy címek közül két nap múlva debütál a Need for Speed: The Run, mely megkapta utolsó videóját, a launch trailert.

Bővebben

Need for Speed: The Run tesztek

Két nap múlva jelenik meg az Electronic Arts új Need for Speed installációja, a The Run, s máris megjelentek az első értékelések a játékról a külföldi magazinoknál.

Bővebben

Need for Speed: The Run – Michael Bay trailer

Michael Bayt a Transofrmers filmek rendezőjeként ismertük meg, s az Electronic Arts felkérte, hogy dirigáljon egy trailert a hamarosan debütáló NFS: The Run-ról.

Bővebben

Need for Speed: The Run multiplayer előzetes

Közeledik a Need for Speed: The Run megjelenése, az utolsókat rúgja az EA is a marketing ötletekkel, legfrissebben a játék multiplayer módját promózza.

Bővebben

Tölthető a Need for Speed: The Run demó

A hardcore NFS rajongók bizony tudják, hogy nem a Black Box-féle NFS-ek az etalonok a szériában, de emészthetőek. A következő rész, a Need for Speed: The Run demója már tölthető.

Bővebben

Három hét múlva jöhet az NFS: The Run demó

A Joystiq információi szerint október 18-án lesz letölthető a Need for Speed: The Run demója, bár az Electronic Arts hivatalosan soha nem nyilatkozott erről.

Bővebben

Need for Speed: The Run – lesznek cickók is

Mindenki tudja, hogy néhány cickó a legunalmasabb termék eladásait is feldobhatja, ez alól az NFS: The Run sem kivétel. Az EA összeállt a Sports Illustrated-del, az eredmény: cickók.

Bővebben

Friss NFS: The Run trailer

Minél többet látunk a Need for Speed: The Run játékból, annál több időnk van eldönteni, hogy vajon ez az installáció megér-e egy misét. Ezúttal egy percnyi az összefoglaló.

Bővebben

Need for Speed: The Run – élve eltemetve

Nyáron havas pályákat nézegetni nem annyira kellemetlen, pláne nem ebben a friss Need for Speed: The Run trailerben, ami nagyon hangulatosra sikeredett.

Bővebben