Need for Speed: The Run - Konzol Center
Need for Speed: The Run
Szerintünk 5.0
Szerintetek N.A.
 

Need for Speed: The Run launch trailer

Utolsókat rúgja a vaskos őszi felhozatal, a nagy címek közül két nap múlva debütál a Need for Speed: The Run, mely megkapta utolsó videóját, a launch trailert.

Bővebben

Need for Speed: The Run – Michael Bay trailer

Michael Bayt a Transofrmers filmek rendezőjeként ismertük meg, s az Electronic Arts felkérte, hogy dirigáljon egy trailert a hamarosan debütáló NFS: The Run-ról.

Bővebben

Need for Speed: The Run multiplayer előzetes

Közeledik a Need for Speed: The Run megjelenése, az utolsókat rúgja az EA is a marketing ötletekkel, legfrissebben a játék multiplayer módját promózza.

Bővebben

Tölthető a Need for Speed: The Run demó

A hardcore NFS rajongók bizony tudják, hogy nem a Black Box-féle NFS-ek az etalonok a szériában, de emészthetőek. A következő rész, a Need for Speed: The Run demója már tölthető.

Bővebben

Friss NFS: The Run trailer

Minél többet látunk a Need for Speed: The Run játékból, annál több időnk van eldönteni, hogy vajon ez az installáció megér-e egy misét. Ezúttal egy percnyi az összefoglaló.

Bővebben

Need for Speed: The Run – élve eltemetve

Nyáron havas pályákat nézegetni nem annyira kellemetlen, pláne nem ebben a friss Need for Speed: The Run trailerben, ami nagyon hangulatosra sikeredett.

Bővebben

GC 2011: Need for Speed: The Run trailer

Új, érdemi információval nem szolgált az EA a Need for Speed: The Run-al kapcsolatban, azonban két látványos videót is a gamescom-on leplezett le. Az NFS hangulat garantált.

Bővebben

Need for Speed: The Run – Limited Edition

A Need for Speed: The Run előrendelői abban az esetben, ha a limitált kiadást rendelik meg, három csodaautóval többet kaphatnak. A Limited Edition videót is kapott.

Bővebben

Friss Need for Speed: The Run trailer

Újabb videót dobott a köztudatba az Electronic Arts a Need for Speed következő installációjából, mely gameplay jeleneteket tartalmaz, s veszélyes előzéseket veszélyes helyszíneken.

Bővebben

Újabb Need for Speed: The Run trailer

Az E3-on bemutatott, igen látványos Need for Speed. The Run videó után itt az újabb trailer, mely találóan a Death from Above nevet kapta a keresztségben. Óvakodj a helikoptertől!

Bővebben