Rage - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

RAGE: The Scorchers DLC a láthatáron

A Siliconera szemfüles kollégái szúrták ki, hogy a PEGI besorolta a RAGE: The Scorchers című IP-t, mely vélhetően a tavaly év végén megjelent játék első DLC-je. A Bethesda nem szólalt meg egyelőre hivatalosan az ügyben.

Bővebben

PSN-re érkezik a Rage demó

Néhány nappal ezelőtt már az Xbox Live-ról tölthető a néhány hete már megjelent Rage demója, most a PSN-en a sor, órák kérdése, és nálunk is elérhető lesz.

Bővebben

Rage – tölthető a demó

Igen, közel két hónappal a Rage megjelenése után tette elérhetővé a Bethesda a játék demóját, egyelőre kizárólag Xbox 360 platformra, a PS3 és PC verzió később érkezik.

Bővebben

id Software: már nem a PC a vezető platform

A PC játékosok nagy része azt gondolta, hogy az id Software tekintélyes PC-s múltja elég lesz ahhoz. hogy a Rage maradandó legyen. Sajnos csalódniuk kellett, s most az ok is kiderül.

Bővebben

Rage – PS3 vs Xbox 360

Itt egy újabb PS3 vs Xbox 360 összehasonlító videó, ezúttal az id Software apokaliptikus FPS-e, a Rage került célkeresztbe, mely néhány napja jelent meg világszerte.

Bővebben

Tömény RAGE játékmenet

Semmi nem mond többet egy kiadás előtt álló játékról, mint a nyers játékmenet videók, mellyel most a RAGE is gazdagodott. Bevezetés a Jackal Canyon rejtelmeibe.

Bővebben

RAGE – videón a fegyverek fejlesztése

Az IGN jóvoltából egy fegyvereket a középpontba helyező montázs videót osztunk meg most Veletek, pontosabban arról szól, hogyan fejlesztheted majd mindezeket a játékban.

Bővebben

Méretes lesz a RAGE telepítés

A RAGE Xbox 360-as verziója három lemezen terpeszkedik majd el, míg a PS3-as darab 8GB adatot telepít a merevlemezre, jelentette be az id Software kreatív igazgatója.

Bővebben

Aranylemezen a RAGE

15 hosszú éve már annak, hogy a legendás id Software előrukkolt egy új franchise-zal, azonban a várakozásnak mindjárt vége. A RAGE elkészült, s már sokszorosítják is.

Bővebben

TV reklámon a RAGE

Akkor lesznek rendben a dolgok, ha hazánkban egy megjelenés előtti videojátékból a Barátok Közt szünetében reklámot vetítenek, mint Amerikában történik most a RAGE esetében.

Bővebben