Rage - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Rage – PS3 vs Xbox 360

Itt egy újabb PS3 vs Xbox 360 összehasonlító videó, ezúttal az id Software apokaliptikus FPS-e, a Rage került célkeresztbe, mely néhány napja jelent meg világszerte.

Bővebben

RAGE – videón a fegyverek fejlesztése

Az IGN jóvoltából egy fegyvereket a középpontba helyező montázs videót osztunk meg most Veletek, pontosabban arról szól, hogyan fejlesztheted majd mindezeket a játékban.

Bővebben

Aranylemezen a RAGE

15 hosszú éve már annak, hogy a legendás id Software előrukkolt egy új franchise-zal, azonban a várakozásnak mindjárt vége. A RAGE elkészült, s már sokszorosítják is.

Bővebben

TV reklámon a RAGE

Akkor lesznek rendben a dolgok, ha hazánkban egy megjelenés előtti videojátékból a Barátok Közt szünetében reklámot vetítenek, mint Amerikában történik most a RAGE esetében.

Bővebben

A sokadik Rage fejlesztői napló

Már nem számolom tovább, hányadik fejlesztői napló jön az apokaliptikus id Software lövöldéből, a Rage-ből, de most itt a legújabb. Ezúttal a zenéről és a hangokról van szó.

Bővebben

Lájkért cserébe ingyen Rage

A Bethesda Softworks új Rage trailert adott ki, Uprising címmel, mely a játék főbb karaktereit mutatja be. Egyúttal bejelentette, hogy 100,000 Facebook lájkért cserébe ingyen iOS játék jár.

Bővebben

A negyedik RAGE fejlesztői napló

Serényen tálalja az idSoftware a RAGE fejlesztői naplókat, az eddigiekkel ellentétben most valami olyanról lesz szó benne, amit eddig hanyagoltak. Célkeresztben a környezet.

Bővebben

A harmadik RAGE fejlesztői napló

Az eddigi RAGE trailerek mindegyike tipikus poszt-apokaliptikus világot ábrázolt: rengeteg por, szemét mindenütt, sivárság. A legújabb The Dawn trailer inkább kicsit Borderlands-es.

Bővebben

A második RAGE fejlesztői napló

Az id Software és a Bethesda egy hat részből álló fejlesztői napló sorozatot indított, melyből a kulisszatitkokba nyerhetünk betekintést. Megérkezett a második Rage, akarom mondani rész.

Bővebben

Rage fejlesztői napló

Ki kell tölteni a megjelenésig hátralevő kicsivel több, mint három hónapot, így az id Software szép lassan elkezdte a fejlesztői naplókat pumpálni az arcunkba. Most az első mutatjuk meg.

Bővebben