Remember Me - Konzol Center
Remember Me
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Csődbe mehet a Remember Me készítője

A párizsi illetőségű Dontnod-nak nem megy túl jól, ugyanis úgy tűnik, hogy a stúdió csődbe ment. Annak ellenére, hogy tavaly jelent meg első AAA kategóriás játékuk, a Remember Me, vagy éppen pont azért.

Bővebben

Remember Me teszt

Tőlünk nyugatabbra holnap kerül az üzletek polcaira a Remember Me, s a Capcom zöld utat adott annak, hogy az első értékelések megjelenjenek a játékról. Ez alapján kicsit grimaszos a mosolyunk, ugyanis a játék elég sekélyesre sikeredett.

Bővebben

Remember Me – élőszereplős trailer

Jövő héten kerül az üzletek polcaira a Capcom reménysége, a Remember Me, melyből ezúttal egy élőszereplős trailer érkezett. A hangulat eléggé nyomasztó, kellemes aláfestése a megjelenő játék atmoszférájának.

Bővebben

Újabb kedvcsinálón a Remember Me

Néhány hét, és máris megkezdhetjük kalandjainkat Neo-Párizs utcáin a jövőben, s hogy véletlenül se tegyünk másképp, a Capcom egy új előzetest készített a Remember Me-ből. Megjelenés június hetedikén, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben

Remember Me – a harcrendszer

Egy vadonat új mozgóképet tálalt fel a Capcom a júniusban megjelenő Remember Me című alkotásából, mely a Dontnod műhelyében készül. A videó alaposan kivesézi a játék harcrendszerét, melyre időnként szükségünk lesz a párizsi kalandok során.

Bővebben

Remember Me – íme az első tíz perc

Kereken egy hónap múlva kerül az üzletek polcaira a Capcom egyik idei reménysége, a vitathatatlanul érdekesnek tűnő Remember Me, s ebből most hogy, hogy nem, kiszivárgott az első tíz perc. Figyelem, SPOILER veszély a négyzeten!

Bővebben

Remember Me – az emlékek

A Capcom idei talán legérdekesebb játékában egy emlékvadász bőrébe bújhatunk, azonban ezúttal Nilin emlékeit lovasítja meg valaki Neo-Párizs világában. A játék legújabb előzetese az emlékek hasznosságát helyezi előtérbe. A Remember Me június 7-én érkezik.

Bővebben

Remember Me gépigény

A Capcom közzétette a júniusban megjelenő Remember Me játéka PC-s gépigényét, melyből a minimum, és az ajánlott konfigurációról egyaránt tájékozódhatunk. Még van két hónap gépfejlesztésre, íme a követelmények.

Bővebben

Remember Me – az ellenfelek

Friss előzetes érkezett a Capcom jóvoltából a hamarosan megjelenő Remember Me című alkotásból, melyen a főhősnő, Nilin ellenfeleivel ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről. A játék Xbox 360, PS3 és PC platformokra kerül az üzletek polcaira.

Bővebben

Remember Me megjelenési dátum

A Capcom bejelentette, hogy a Remember Me címre hallgató játékukra már csak néhány hónapot kell várni, ugyanis az június 7-én kerül az üzletek polcaira világszerte.

Bővebben