Resident Evil 6 - Konzol Center
Resident Evil 6
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

TGS 2012: PC-re is elkészül a Resident Evil 6

A Tokyo Game Show-n természetesen jelen volt a Resident Evil 6 is, s aminek a játékkal kapcsolatban sokan fognak örülni, az az, hogy kiderült, PC-re is el fog készülni, azonban sajnos erre még várni kell. Még éppen hogy csak nekivágtak a fejlesztésnek.

Bővebben

Friss előzetesen a Resident Evil 6

A várakozás napról napra intenzívebb a Resident Evil 6-tal szemben, ezt kihasználva a Capcom újabb előzetest tett közzé az októberben megjelenő játékból, melyen ezúttal a főszerepet nem a zombik kapják.

Bővebben

Aranylemezen a Resident Evil 6

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil 6 konzolos verzióinak fejlesztése befejeződött, a játék aranylemezre került, indulhat a sokszorosítás. A játék megjelenéséig még hat hét van hátra, PC-seknek ki tudja, mennyi.

Bővebben

Tölthető a Resident Evil 6 demó

A napokban elérhetővé vált Xbox LIVE-on a Resident Evil 6 demója, azonban mielőtt bekapcsolnád a konzolod, olvasd végig a hírt. A kipróbálható verziót egyelőre csak azok tölthetik le, akik megvásárolták a Dragon’s Dogma-t.

Bővebben

Resident Evil 6 – Leon gameplay

A Resident Evil 6 hosszú játékidővel kecsegtet akkor, ha mind a három szereplő szemszögéből végigjátszod a kampányt. A Capcom közzé is tett két videót, melyben Leon szemszögéből nézheted meg az eseményeket húsz percen keresztül.

Bővebben

Resident Evil 6 bejelentés és trailer

Miután tegnap elterjedt a pletyka világszerte, hogy készül a Resident Evil 6, a Capcom nem volt rest, és ahelyett, hogy “pletykákat nem kommentálunk” felkiáltással visszavonulót fújt volna, bejelentette hivatalosan is a játékot.

Bővebben