Resident Evil: Operation Raccoon City - Konzol Center
Resident Evil: Operation Raccoon City
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

RE Operation Raccoon City PC megjelenési dátum

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City május 18-án érkezik PC-re, csupán két hónappal a konzolos verzió megjelenése után. A kiadó a bejelentéssel együtt egy teljesen új trailert is mellékelt a rajongók kedvéért.

Bővebben

Resident Evil – a Capcom új kollekciót dobott piacra

Ha Resident Evil rajongó vagy, már nem csak virtuálisan viselheted kedvenc játékod ruházatát, a Capcom új kollekciót mutatott be, melyet a való életben is viselhetsz. Ízlés kérdése.

Bővebben

Resident Evil: Operation Raccoon City megjelenési dátum

A Resident Evil: Operation Raccoon City receptje nem más, mint hogy ne tegyél bele túlélő horror elemet, cseréld le a főhőst, de maradj hű a Resident Evil világához. Itt a megjelenési dátum.

Bővebben

E3 2011 – Resident Evil: Operation Raccoon City trailer

Vélhetően az utolsó E3-as trailert tesszük most közzé, ezúttal a Resident Evil: Operation Raccoon City került terítékre. Újdonság lesz a játékban a csapatalapú taktikázás.

Bővebben

Resident Evil: Operation Raccoon City trailer

A bejelentés is csak néhány napja történt, azonban máris itt az első trailer a következő Resident Evil installációból, az Operation Raccoon City-ből.

Bővebben

Hivatalos a Resident Evil: Operation Raccoon City

A Capcom ma hivatalosan is bejelentette az új Resident Evil játékot, melyről pár napja már írtunk. A korábbi információk olyannyira hitelesek voltak, hogy a Capcom sem várt tovább.

Bővebben

Resident Evil: Operation Raccoon City bejelentés

Leleplezték a Resident Evil: Operation Raccoon City-t, mely PS3 és Xbox 360 platformra készül, s a trilógia idejént játszódik, bár a megközelítés teljesen más.

Bővebben