Resistance 3 - Konzol Center
Resistance 3
Szerintünk 8.5
Szerintetek N.A.
 

Az Insomniac nem készít több Resistance részt

A Resistance 3 volt vélhetően a PlayStation 3 legjobb FPS játéka, s nagyon valószínű, hogy egyben az utolsó Resistance játék is, amit kézbe vehettél. Az Insomniac bejelentette, többet nem készít belőle.

Bővebben

Resistance 3 – Brutality DLC

Hamarosan érkezik a Resistance 3 legújabb kiegészítő csomagja, mely a Brutality névre hallgat. Új fegyverek, játékmód és zenék lesznek benne, ráadásul már a héten elérhető lesz.

Bővebben

Megbukott a Resistance 3

Az Insomniac Games titkon remélhette ugyan, hogy a Resistance 3 feltámad majd, azonban az első hónapos eladások alapján a játék gyakorlatilag megbukott.

Bővebben

Resistance 3 patch érkezik

Az Insomniac Games bejelentette, hogy hamarosan javítás érkezik a Resistance 3 PS3 exkluzív lövöldéjéhez, jelentette be a játék közösségi menedzsere.

Bővebben

A hét Resistance 3 bónusz videó

A Resistance 3-ban minden trófeáért, medálért és szalagért pontok járnak, melyekért különböző extra tartalmakat lehet vásárolni. A legdrágább az a hét videó, amit most ingyen megmutatunk.

Bővebben

Resistance 3 – Survival Pack DLC

A Resistance 3 ma jelent meg PlayStation 3-ra, de az Insomniac nem hagy túl sok időt a rajongóknak, ugyanis október elején érkezik a játék első DLC-je, a Survival Pack.

Bővebben

Nem készít több Resistance részt az Insomniac Games

A Resistance az első rész 2006-os megjelenése óta az Insomniac Games dédelgetett gyermeke, melyből három részt is készítettek. Egy friss interjú szerint viszont nem készítenek több folytatást.

Bővebben

Resistance 3 multiplayer fejlesztői napló

Tegnap az Insomniac Games egy single player trailerrel ünnepelte, hogy a játék aranylemezre került. Most egy fejlesztői naplót tettek közzé, melyben a multiplayer módról van szó.

Bővebben

Aranylemezen a Resistance 3

A Sony tegnap bejelentette, hogy aranylemezre került a Resistance 3. A PS3 exkluzív shooter tömeggyártása megkezdődött, a játék szeptember 6-án landol az üzletek polcain.

Bővebben

Augusztusban indul a Resistance 3 béta

A New York Comic Con-on egy mai beszélgetés során hangzott el az információ, hogy augusztusban debütál a Resistance 3 multiplayer bétája.

Bővebben