Resistance 3 - Konzol Center
Resistance 3
Szerintünk 8.5
Szerintetek N.A.
 

Resistance 3 – Brutality DLC

Hamarosan érkezik a Resistance 3 legújabb kiegészítő csomagja, mely a Brutality névre hallgat. Új fegyverek, játékmód és zenék lesznek benne, ráadásul már a héten elérhető lesz.

Bővebben

A hét Resistance 3 bónusz videó

A Resistance 3-ban minden trófeáért, medálért és szalagért pontok járnak, melyekért különböző extra tartalmakat lehet vásárolni. A legdrágább az a hét videó, amit most ingyen megmutatunk.

Bővebben

Resistance 3 multiplayer fejlesztői napló

Tegnap az Insomniac Games egy single player trailerrel ünnepelte, hogy a játék aranylemezre került. Most egy fejlesztői naplót tettek közzé, melyben a multiplayer módról van szó.

Bővebben

Aranylemezen a Resistance 3

A Sony tegnap bejelentette, hogy aranylemezre került a Resistance 3. A PS3 exkluzív shooter tömeggyártása megkezdődött, a játék szeptember 6-án landol az üzletek polcain.

Bővebben

Videón a Resistance 3 limitált kiadás

Azt korábban is tudtuk, hogy az öreg kontinens is megkapja a maga limitált kiadását a PS3 exkluzív Resistance 3-ból, de azt nem, hogy mi lesz benne. Videón a tartalom.

Bővebben

Resistance 3 fejlesztői napló

Megérkezett az első fejlesztői napló az Insomniac-tól, így a Resistance 3 megjelenéséig vélhetően sok információval gazdagodunk még majd. Az első videó a War Room-ot mutatja be.

Bővebben

E3 2011 – Resistance 3 gameplay

A ma éjszakai Sony E3-as sajtótájékoztatóján mutatták be az eddig még nem látott gameplay videót a Resistance 3-ból, melyet most megosztunk Veletek.

Bővebben

Mozgásban a Resistance 3

A PlayStation Blog részleteket árult el a Resitance 3 kampány módjáról, főként a helyszínekről, s e mellé egy nyolcperces játékmenet videót is mellékeltek, csak úgy kedvességből.

Bővebben

Ismét mozgásban a Resistance 3

Bár a szeptember még viszonylag messze van, amikor a Resistance 3megjelenik, ennek ellenére mostanában jobb és jobb videókat kapunk a játékból, nincs ok panaszra.

Bővebben

Resistance 3 – így készült

Az Insomniac ezen a héten közösségi napot tartott Hollywood-ban, ez alkalomból a Boat Traveling pályába nyerhetünk betekintést, vagyis abba, hogy hogyan készült.

Bővebben