Risen 2: Dark Waters - Konzol Center
Risen 2: Dark Waters
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Risen 2: Dark Waters launch trailer

Megjelent PC-re a Risen 2: Dark Waters, már kapható a Piranha Bytes kalózos RPG-je. Ebből az alkalomból megérkezett a játék launch trailere, melyet ezúttal magyar felirattal mutatunk meg nektek. Extra pénzért hozzájuthatsz a gyűjtői változathoz is.

Bővebben

Csúszik a konzolos Risen 2

A Risen 2: Dark Waters ismételten próbára teszi a játékosok türelmét, ugyanis az április végi megjelenés helyett az csak augusztus elején kerül az üzletek polcaira. Öröm az ürömben, hogy a kellemetlenség miatt a vásárlókat kicsit kárpótolják.

Bővebben

Risen 2: Dark Waters fejlesztői napló

Egészen pontosan egy évvel ezelőtt bukkant fel a Risen 2: Dark Waters első trailere, most pedig már csak alig néhány hétre vagyunk a kalózos RPG megjelenésétől. A legfrissebb fejlesztői naplón terítéken a harcrendszer.

Bővebben

Csúszik a Risen 2: Dark Waters

Aki nagyon felpörgette magát a Risen 2 áprilisi megjelenését illetően, annak sajnos rossz hírünk van: a Piranha Bytes nem tudja tartani az eredeti megjelenési dátumot, így az újabb Risen rész egy hónapos csúszással érkezik.

Bővebben

Risen 2: Dark Waters megjelenési dátum

Egészen konkrét megjelenési dátumot kapott a német RPG, a Risen 2: Dark Waters, mely jövő áprilisban teszi tiszteletét a kereskedők polcain. Visszafogott nyitány várható.

Bővebben

Risen 2: Dark Waters trailer

A gamescom jóvoltából gazdagodtunk egy Risen 2 trailerrel, a februári bejelentés óta nem nagyon lehetett hallani a német RPG második részéről.

Bővebben

Az első Risen 2: Dark Waters trailer

Különös fűszerrel szórja meg a Piranha Bytes a Risen folytatását azáltal, hogy kalózos környezetbe helyezi a fantasy kellékeket. Az elegy sikeressége később derül majd ki.

Bővebben