Ryse: Son of Rome - Konzol Center
Ryse: Son of Rome
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Ryse: Son of Rome teszt

Az E3-on bemutatott Ryse: Son of Rome demót mindenki szájtátva nézte, s gondolta joggal, hogy ez igen, ilyen egy nextgen nyitócím, amit az Xbox One megérdemelt. A konzol megjelent a játékkal együtt, s befutottak az első tesztek is.

Bővebben

Ryse: Son of Rome launch trailer

A Microsoft közzétette az október 23-án megjelenő Ryse: Son of Rome launch trailerét. A játékban a fiatal római katona, Marius Titus bőrébe bújhatunk, aki a családja kiirtását szeretné megbosszulni.

Bővebben

Ryse: Son of Rome – a harcrendszer

Friss videó érkezett az Xbox One-exkluzív Ryse: Son of Rome-ból, melyen a harcrendszert vehetjük górcső alá részletesebben. Megjelenés november 22-én, gyakorlatilag két hét múlva.

Bővebben

Négy DLC-t kap a Ryse: Son of Rome, Season Pass részletek

A Microsoft megosztotta a külvilággal a Ryse: Son of Rome-mal kapcsolatos DLC-terveit, melyből kiderült, hogy a redmondi cég négy bővítményt készít majd a játékhoz, s lesz Season Pass is hozzá.

Bővebben

Friss előzetesen a Ryse: Son of Rome

Az Xbox One egyik legértelmesebb nyitócíme lesz a Ryse: Son of Rome, melyből most friss előzetes érkezett. Azt nem tudjuk, milyen lesz a játék, azonban a hangulat, amit áraszt magából, az fantasztikus!

Bővebben

Ryse: Son of Rome televíziós reklám

Közeledik az Xbox One megjelenése, nagyobb sebességen a marketing: a Ryse: Son of Rome megkapta az első televíziós reklámját, melyen egy római katona, Marius Titus készül éppen bosszúra. A játék hamarosan debütál az Xbox One-nal karöltve.

Bővebben

Ryse: Son of Rome – a rajongók segíthetnek nevet adni

A Crytek felhívással fordult a Ryse: Son of Rome leendő játékosaihoz, miszerint, segítsenek nevet adni néhány kivégzőmozdulatnak. S hogy mihez is kell mindez, van róla három videónk.

Bővebben

Ryse: Son of Rome – fejlesztői naplón a harcrendszer

A Crytek által fémjelzett, Xbox One-exkluzív Ryse: Son of Rome jelentősen épít saját harcrendszerére, s egy friss fejlesztői naplóból azt tudhatjuk meg, hogy mindez hogyan is született meg.

Bővebben

Ryse: Son of Rome – multiplayer gameplay

A Crytek magával vitte a hétvégi PAX Prime-ra a Ryse: Son of Rome című játékukat, melyből egészen konkrétan a többjátékos módot mutogatták az Xbox One-exkluzív játékból. Itt a felvétel.

Bővebben

GC 2013: Mikrotranzakciós lesz a Ryse multiplayer módja

Az Xbox One egyik leglátványosabb nyitócímének ígérkezik a Ryse: Son of Rome, azonban a játékért történő lelkesedést most sikerült letörnie a Microsoft-nak azzal, hogy kiderült, a játék multiplayer módjában valós pénzzel válthatjuk meg a gyors fejlődést.

Bővebben