Saints Row: The Third - Konzol Center
Saints Row: The Third
Szerintünk 9.5
Szerintetek N.A.
 

Új Saints Row: The Third DLC érkezik

A Saints Row 3 rajongóinak jó hírünk van, még a héten megérkezik a játék soron következő letölthető kiegészítője, mely a Gangstas in Space címet kapta a keresztségben. A címből is kitűnik, hogy a játék a világűrbe tart, vajon idegenek is lesznek?

Bővebben

Úton az újabb Saints Row: The Third DLC

Annak ellenére, hogy sokat nem vártunk tőle, a tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt a Saints Row: The Third, ami a rekeszizmokra igen csak hatással volt játék közben. Néhány felesleges DLC-t követően most jön egy érdemi.

Bővebben

Saints Row: The Third – bugos a PC-s verzió

A Saints Row: The Third remek játék, és a PC tulajdonosok is örülhettek, amikor kiderült, hogy a harmadik részre a Volition már teljes értékű játékot készít, nem konzol portot, mint a második rész esetén.

Bővebben

Akciós a Saints Row: The Third Steamen

Ha a délelőtti nagy sürgés-forgásban, bejgli töltésben és halpikkelyezésben van öt perced, s még nem játszottál a Saints Row: The Third játékkal, akkor ma jó üzletet csinálhatsz.

Bővebben

Saint’s Row: The Third Warrior Pack DLC trailer

A Volition a Saints Row: The Third játékához kiadott DLC-k mindeddig fegyvereket és ruhákat tartalmaztak, s ez most sincs másképp a Warrior Pack DLC esetében. Videón a tartalom.

Bővebben

Ingyen Saints Row 2-vel kompemzál a THQ

Két nappal ezelőtt írtunk arról, hogy valamilyen oknál fogva elmaradt a beígért extra játékmód a Saints Row: The Third PS3-as változatából. A THQ most kompenzál.

Bővebben

Sehol sincs a beígért Saints Row: The Third exkluzív PS3 tartalom

A THQ és a Volition még nyáron az E3-on harangozta be, hogy a játék PS3-as verziója exkluzív tartalommal érkezik, ami nem más, mint egy egyedi játékmód lesz. A helyzet ugyanis az, hogy semmi különbség nincs a játék Xbox 360 és PS3 verziója között, a beígért tartalomnak nyoma sincs az utóbbin.

Bővebben

Saints Row: The Third tesztek

A Volition gondozásában készült sandbox gengszter parádé, a Saints Row. The Third november 18-án jelenik meg, de már befutottak az első értékelések a GTA riválisról.

Bővebben

Saints Row: The Third DLC bérlet

Vagy egy percig dilemmáztam, hogy vajon le merjem-e írni a címben a bérlet szót, mert marha hülyén hangzik, de végül bevállaltam: a Saints Row 3 kedvezményes DLC bérlettel kecsegtet.

Bővebben

Saints Row: The Third – Shock and Awesome Trailer

Még egy hónapot kell várnunk a Saints Row: The third megjelenéséig, addig is nézzétek meg a soron következő előzetest. Humorból természetesen nincs hiány benne.

Bővebben