Saints Row: The Third - Konzol Center
Saints Row: The Third
Szerintünk 9.5
Szerintetek N.A.
 

Úton az újabb Saints Row: The Third DLC

Annak ellenére, hogy sokat nem vártunk tőle, a tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt a Saints Row: The Third, ami a rekeszizmokra igen csak hatással volt játék közben. Néhány felesleges DLC-t követően most jön egy érdemi.

Bővebben

Saint’s Row: The Third Warrior Pack DLC trailer

A Volition a Saints Row: The Third játékához kiadott DLC-k mindeddig fegyvereket és ruhákat tartalmaztak, s ez most sincs másképp a Warrior Pack DLC esetében. Videón a tartalom.

Bővebben

Saints Row: The Third – Shock and Awesome Trailer

Még egy hónapot kell várnunk a Saints Row: The third megjelenéséig, addig is nézzétek meg a soron következő előzetest. Humorból természetesen nincs hiány benne.

Bővebben

Saints Row: The Third játékmenet

A THQ gondolt egyet és közzétette az új Saints Row második küldetésének gameplay videóját, melyben egy repülőn kell odavágnunk a népnek, majd angolosan távozni.

Bővebben

Saints Row: The Third előzetes

Aki játszott az első két Saints Row-val, az tudja, hogy a játékot nem kell komolyan venni. Pláne igaz ez a harmadik részre, de a Volition ezt nyíltan vállalja is. Videón az előzetes.

Bővebben

Saints Row: The Third trailer

Megjelent az első trailer a Saints Row 3-ból, mely hozza a megszokott beteg humorát. A videó 37 másodperc, s összesen egy övön aluli ütés látható rajta.

Bővebben

Hivatalos a Saints Row: The Third

A THQ hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan érkezik a Saints Row: The Third. Már épp ideje volt, ugyanis a játékról már évek óta beszélnek.

Bővebben