Shadows of the Damned - Konzol Center
Shadows of the Damned
Szerintünk 6.0
Szerintetek N.A.
 

Lehetséges a Shadows of the Damned 2

Nem rendült meg attól a hatalmas pofontól a Shadows of the Damned, amit megjelenése után kapott, ugyanis gyakorlatilag a kutya nem volt kíváncsi a játékra. Ennek ellenére a készítők nem látják akadályát, hogy érkezzen a folytatás.

Bővebben

Shadows of the Damned trailer

A Shadows of the Damned legújabb trailerében meggyőződhetünk arról, hogy ki a legény a gáton. Az Electronic Arts gondozásában megjelenő túlélő horror egy hét múlva debütál.

Bővebben

Shadows of the Damned – az első hét perc

Bemutatjuk a Shadows of the Damned túlélő horror első fejezetét, már ami az első hét percet illeti. Akinek bejön ez a stílus, annak felejthetetlen játék lesz, a videó remek ízelítő.

Bővebben

Shadows of the Damned fejlesztői napló

Két japán játéklegenda, Suda Goichi és Shinji Mikami egy négyperces videóban meséli el, hogy milyen is lesz a kissé beteg játékuk, a Shadows of the Damned.

Bővebben

Csúszik a Shadows of the Damned

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Suda goichi és Shinji Mikami közös játéka, a Shadows of the Damned, mely kora nyáron jelent volna meg, kicsit késni fog.

Bővebben

GDC: Shadows of the Damned bejelentés

Bár a Shadows of the Damned bejelentésére a Twitteren került sor, a játék szerepet kap a napokban zajló GDC-n is.

Bővebben

Shadows of the Damned – trailer

Az Electronic Arts gondozásában idén év végén érkezik egy új pszicho-thriller akció játék, a Shadows of the Damned. Itt a trailer is.

Bővebben