SoulCalibur V - Konzol Center
SoulCalibur V
Szerintünk 5.0
Szerintetek N.A.
 

Tudatosan vágták meg a Soul Calibur V sztori részét

Nem volt véletlen, hogy a Soul Calibur sorozat rajongói húzták a szájukat a játék végén, amikor is feltették a nagy kérdést maguknak, “ez ennyi volt?”. Igen, a csalódottság nem volt okafogyott, ugyanis szándékosan vágták meg a sztori módot.

Bővebben

SoulCalibur V DLC bejelentés

Bár még az alapjáték sem jelent meg, a Namco Bandai máris három letölthető csomagot jelentett be a verekedős játékhoz. Az első annak megjelenése napján, január 31-én lesz esedékes.

Bővebben

SoulCalibur V – kiszivárgott az achievement lista

Ha mind az 1000G értékű achievementet magadénak akarod, akkor 100 online meccset is teljesítened kell a SoulCalibur V-ben, derült ki az X360A.org által kiszivárogtatott információból.

Bővebben

Februárban érkezik a SoulCalibur V

Februárban kerül az üzletek polcaira a SoulCalibur V, igaz, egyelőre csak Japánban, de utána Európába is ellátogat az év folyamán. Friss trailer is érkezett.

Bővebben

SoulCalibur V gyűjtői kiadás

A SoulCalibur V legnagyobb híréről már mi magunk is írtunk, most ezt megfejeljük a Collector’s Edition részleteivel, lássuk, mit fog tartalmazni a játék gyűjtői változata.

Bővebben

SoulCalibur V: Ezio bemutatkozik

Néhány napja még csak pletykaként írtunk arról, hogy sokunk kedvence, Ezio Auditore da Firenze a SoulCalibur V-ben játszható karakter lesz, most már tényként közöljük. Videó is van róla.

Bővebben

Ezio szerepelhet a SoulCalibur V-ben

Egy pletykát osztunk meg Veletek, miszerint Ezio vendégszereplője lehet a Namco Bandai gondozásában megjelenő SoulCalibur V játéknak.

Bővebben

GC 2011: SoulCalibur V trailer

Nagy nap van ma Kölnben, ma kezdődik a gamescom 2011 kiállítás, ebből az alkalomból a Namco Bandai külön trailert készített a SoulCalibur V-ről.

Bővebben

E3 2011 – SoulCalibur V trailer

Senki ne várjon érdekes, izgalmas, és alaposan kidolgozott történetet a Soulcalibur V-től, aminek E3-as trailerében valós gameplay jelenteket láthatunk.

Bővebben

Csak konzolra érkezik a SoulCalibur V

A Namco Bandai kardokról, láncról, élőhalott kalózokról, kétlábú hüllőkről szóló meséje jövőre folytatódik, a SoulCalibur V Xbox 360 és PS3 konzolokra érkezik 2012-ben.

Bővebben